Fudbaleri dijelili majice navijačima

"Siguran sam da će se podrška Telekoma i uložena sredstva višestruko vratiti, a da ćemo dobrim rezultatima i ubuduće opravdati povjerenje”, rekao je Branko Brnović
61 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2013. 13:46h

Reprezentativci Crne Gore, predvođeni selektorom Brankom Brnovićem, posjetili su danas Telekom, koji već pola decenije pruža podršku nacionalnom fudbalskom timu.

Nakon susreta sa zaposlenima, fudbaleri su bili gosti u T-Centru u Moskovskoj ulici, gdje su se družili sa korisnicima Kompanije. Fudbaleri su dijelili korisnicima navijačke majice sa autogramima.

Jednosatno druženje je proteklo u prijatnoj atmosferi, a goste je pozdravio Milija Zeković, pomoćnik izvršnog direktora za komercijalne poslove.

On je naglasio da su pobjednički duh i timski rad univerzalne vrijednosti koje povezuju fudbal i Telekom.

“Pored oblasti poput kulture, obrazovanja, zdravstva, Telekom najviše podržava upravo sport, jer vjerujemo da je to najvažnije područje za stvaranje zdravog, naprednog društva", rekao je Zeković.

On je čestitao nacionalnom fudbalskog timu na prvom mjestu u dosadašnjim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i poželio im je da se iz Moldavije vrate kao pobjednici, "a onda da ovdje pokažete Englezima zašto vas zovemo hrabri sokoli"!

"Uvjeren sam da ćete nam i ubuduće davati mnogo razloga za slavlje“, rekao je Zeković, izražavajuči posebnu zahvalnost fudbalerima što su našli vremena da se druže sa korisnicima Telekoma.

Branko Brnović je zahvalio Telekomu što je u vremenu krize i otežanog poslovanja ukupne privrede našao načina i mogućnosti da podrži vrhunski sport u Crnoj Gori.

"Siguran sam da će se podrška Telekoma i uložena sredstva višestruko vratiti, a da ćemo dobrim rezultatima i ubuduće opravdati povjerenje”, rekao je Brnović.

Reprezentativcima i članovima stručnog tima su uručeni pokloni - Tablet Nexus 7 uređaji.

Telekom je već pet godina zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore uz njegovanje izuzetne saradnje i podrške najboljim fudbalerima.

Galerija

Bonus video: