Izbrisani rezultati OFK Bar

Kako se navodi u saopštenju, naredne utakmice po kalendaru takmičenja neće biti registrovane službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika OFK Bar.
87 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2013. 13:49h

Svi rezultati odigranih utakmica seniorskog tima OFK Bar u jesenjem dijelu sezone Druge lige su izbrisani i smatra se da utakmice nijesu odigrane, saopštila je danas Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, naredne utakmice po kalendaru takmičenja neće biti registrovane službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika OFK Bar.

Takođe, saopšteno je da je i kadetski tim izbrisan iz takmičenja Kadetske lige Crne Gore i da su svi rezultati odigranih utakmica izbrisani.

"Komisija za takmičenje FSCG sačiniće nove tabele za Drugu i Kadetsku ligu Crne Gore za tekuću takmičarsku sezonu", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

Saopšteno je da je Komisija za status i registraciju igrača donijela odluku da se fudbalerima barskog tima dozvoljava registracija za druge klubove FSCG do 15. marta.

"Komisija za status i registraciju igrača FSCG naložila je regionalnim registracionim organima da igračima registrovanim za OFK Bar omoguće registraciju za druge klubove", piše u saopštenju.

Podsjećanja radi, predsjednik OFK Bara Vlatko Aprcović je prije nekoliko dana obavijestio FSCG da barski drugoligaš odustaje od daljeg takmičenja jer "nije uspio da sa eventualnim sponzorima dogovori preuzimanje Bara na upravljanje".

Aprcović je, takođe, obavijestio FSCG da je svim igračima, koji su to zatražili, dao ispisnice kako bi na vrijeme mogli da nađu nove sredine.

Bonus video: