Bendtner uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju

Danski napadač trenutno se nalazi na listi povrijeđenih igrača aktuelnog prvaka Italije, pa je odlučio da posjeti porodicu za vikend I da se malo provede
0 komentar(a)
Niklas Bendtner, Foto: Beta/AP
Niklas Bendtner, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.03.2013. 16:20h

Niklas Bendtner, član Juventusa, uhapšen je u noći sa subote na nedjelju u Kopenhagenu, jer je pod uticajem alkohola vozio u suprotnom smjeru.

Danski napadač trenutno se nalazi na listi povrijeđenih igrača aktuelnog prvaka Italije, pa je odlučio da posjeti porodicu za vikend I da se malo provede.

Nakon večere i nekoliko pića, Danac je sjeo u automobile i po Kopenhagenu krenuo da vozi u suprotnom smjeru!

Nakon što je zaustavljen od strane policije, imao je nedozvoljenu, ali neobjavljenu količinu promila alkohola u krvi, ali je preuzeo potpunu odgovornost za svoj postupak.

"Dragi prijatelji, dobio sam kaznu zbog vožnje u pijanom stanju sinoć. Jako, jako mi je žao zbog toga, jer znam da nije u redu da pijem i vozim. Preuzimam punu odgovornost za ovakvo ponašanje", napisao je Danac na svom “Twitter” profilu.

Danac će do kraja sezone biti član Juventusa, iz kojeg se u junu vraća u redove Arsenala, koji ga je pozajmio torinskom klubu.

“Niklas je boravio sa prijateljima u jednom restoranu, malo je popio i krenuo je kući. Napravio je prekršaj, kaje se zbog toga I siguran sa da se ovakve stvari vuiše neće događati”, rekao je Jesper Linghus, savjetnik Bendtnera, koji ove sezone u devet mečava za “staru damu“ nije uspio da postigne pogodak.

Bonus video: