Venger: Ne brine me Bejlova forma

"Nemamo poseban plan za njega. Imamo odlične igrače u ekipi i bila bi velika greška da se fokusiramo na bilo kog fudbalera Totenhema", rekao je Venger
0 komentar(a)
Venger, Foto: Beta/AP
Venger, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.03.2013. 22:56h

Trenera Arsenala Arsena Vengera ne brinu dobre partije Gereta Bejla. Francuski stručnjak ističe da svojim igračima za utakmicu na Vajt Hart Lejnu nije spremio posebna zaduženja za napadača Totenhema.

"On u ovom trenutku pokazuju izuzetnu efikasnost, ali sve je to promjenljivo. Teško je održati nivo igre koji sad pokazuje. Nemamo poseban plan za njega. Imamo odlične igrače u ekipi i bila bi velika greška da se fokusiramo na bilo kog fudbalera Totenhema", rekao je Venger, koji je prije šest godina propustio priliku da dovede Bejla iz Sautemptona.

Bejl je na posljednjih sedam utakmica postigao je devet golova kako za klub tako i reprezentaciju.

Francuski stručnjak smatra da njegov tim ove sezone igra raznovrsno, za razliku od prošle kada je mnogo toga zavisilo od napadača Robina van Persija.

"Postigli smo više golova nego prošle sezone, a tada sam uvijek bio zabrinut da li će se Van Persi povrijediti. Sada imamo više fudbalera koji mogu da postižu golove. Volkot, Žiru, Kazorla, Podolski, pa i Vilšir, svi oni mogu da se upišu u listu strijelaca", rekao je Venger.

Utakmica 28. kola Premijer lige Totenhem - Arsenal igra se sjutra od 17 sati na stadionu Vajt Hart Lejn.

Bonus video: