Grbalj protiv Lovćena želi da nastavi u jesenjem ritmu

"Lovćen je poražen od Zete i realno sada ima male šanse za opstanak. Ako ne učine nešto više protiv nas, zaista će se teško spasiti", rekao je Igor Radusinović, štoper Grblja
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2013. 10:29h

Nakon poraza od Sutjeske, Grbljani u današnjem meču sa Lovćenom pred svojim navijačima žele da nastave u ritmu iz jesenjeg dijela prvenstva. Domaćinu ne fali motiva, ali im nedostaju trojica prvotimaca - golman Radulović zaradio je isključenje u minulom kolu kraj Bistrice, Ragipović je sakupio kartone, dok je Janković povrijeđen.

"Lovćen je poražen od Zete i realno sada ima male šanse za opstanak. Ako ne učine nešto više protiv nas, zaista će se teško spasiti. No, to je njihov problem, dok mi želimo da dođemo do pobjede koja bi nam omogućila mirniji nastavak prvenstva. Nadam se da ćemo ostvariti cilj", rekao je Igor Radusinović, štoper Grblja.

Porazom od Zete u prošlom kolu Lovćen je zaostao čak 10 bodova za najbližim timom na tabeli, pa bi svaki rezultat osim direktnog ispadanja iz lige bio senzacija za četu Mojaša Radonjića.

Cetinjani se ipak ne predaju. Jedan od najvažnijih igrača u timu, napadač Milan Đurišić, kaže da će borba trajati dok god postoji nada.

"Ne predajemo se, iako su nam šanse minimalne. Nije lako stići 10 bodova zaostatka, ali pokušaćemo. Mislim da imamo dobar tim i da sada počinje prvenstvo, bili bismo u gornjem dijelu tabele", kaže Đurišić.

Cetinjani nemaju kad da čekaju, već danas na teškom gostovanju Grblju moraju da pokušaju da osvoje bodove.

"Grbalj je nadigrao Sutjesku u prošlom kolu u gostima, i to sa igračem manje, što dovoljno govori kakva je ekipa. Naša prednost je u tome što njihov najvažniji igrač, golman Radulović, neće braniti zbog suspenzije. Pokušaćemo to da iskoristimo", dodaje Đurišić.

Grbalj - Lovćen

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović, Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 14 časova.

Grbalj (4-2-3-1): Đurović - N. Bogdanović, Glavan, Radusinović, I. Bogdanović - Martinović, Milojko - Luković, Merdović, Đalović - Ašćerić.

Lovćen (4-3-2-1): Dragojević - Radunović, Dušak, Tatar, V. Martinović - Marković, Hočko, L. Martinović - B. Radović (Draganić), Đurišić - Vujović.

Bonus video: