Ubjedljiv poraz Zete od Petrolula

Zeta je postigla prvi gol u Antaliji ove zime, tek u trećem meču, ali je doživjela ubjedljiv poraz na pripremama u Antaliji - rumunski Petrolul slavio je sa 4:1
0 komentar(a)
Boljevic, Foto: Vesko Belojević
Boljevic, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.02.2013. 22:12h

Zeta je postigla prvi gol u Antaliji ove zime, tek u trećem meču, ali je doživjela ubjedljiv poraz na pripremama u Antaliji - rumunski Petrolul slavio je sa 4:1.

Izabranici Darka Šuškavčevića prethodno su izgubili od rumunskog Kairata (3:0) i remizirali sa Pandurijem iz Rumunije (0:0).

"Ponovile su nam se greške iz prvog meča i zato je poraz bio nemimovan. Ostaju nam još dvije utakmice u Antaliji, iskreno se nadam da ćemo popraviti utisak i da nećemo ponavljati iste greške", rekao je Šuškavčević.

Aleksandar Boljević je doveo Zetu u vođstvo, ali su stvari krenule nizbrdo kada su Rumunu izjednačili u finišu prvog poluvremena. U nastavku, mreža Radovića tresla se još tri puta.

Za Zetu su igrali Radović, M. M. Radulović, Cavnić, Kaluđerović, Novović, Brnović, Burzanović, Božović, Došljak, Boljević i Vlaisavljević, dok su šansu u nastavku dobili Orlandić, M. B. Radulović, Kalačević, Otašević i Klikovac.

Bonus video: