Pobjeda na početku u Antaliji podigla rejting kluba

"Iako rezultat u ovom periodu nije u prvom planu svakako da trijumf podiže rejting kako klubu tako i igračima, pa sam i sa te strane veoma zadovoljan", zaključio je Jevrić
0 komentar(a)
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.02.2013. 09:08h

Nakon obavljene prve faze priprema u Bijelom Polju i Beranama, fudbaleri Jedinstva su u utorak otputovali za Antaliju, gdje će dvije sedmice brusiti formu za nastavak šampionata.

Trener Dušan Jevrić u Tursku je poveo 23 fudbalera, a sa ekipom su i sportski direktor Suad-Cule Kolić i sekretar Dejan Femić.

Bjelopoljci, koji se prvi put pripremaju u Antaliji, su izuzetno zadovoljni uslovima za rad.

"Ovdje je sve na visokom nivou, imamo na raspolaganju šest terena u okviru sportskog centra kao i tri velika igrališta, a smješteni smo u izuzetno kvalitetnom hotelu “Kremlin palas”. Svakodnevno imamo ciklus od dva treninga i iz dana u dan odrađujemo sve ono što je planom i programom predviđeno. Igrači su se prilagodili mom načinu rada i odlično izvršavaju sve svoje obaveze", saopštio je iz Turske za “Vijesti” trener Jedinstva Dušan Jevrić.

Bjelopoljci su u srijedu imali i prvu kontrolnu utakmicu u kojoj su golom novajlije Nemanje Đurovića savladali bjeloruskog prvoligaša Belšinu sa 1:0

"Bila je to izuzetno jaka provjera protiv ekipe koja se nalazi na sedmom mjestu Premijer lige Bjelorusije. Odigrali smo izuzetno dobro sa visokim presingom na polovini protivnika i to je način na koji želim da Jedinstvo igra u drugom dijelu prvenstva. Iako rezultat u ovom periodu nije u prvom planu svakako da trijumf podiže rejting kako klubu tako i igračima, pa sam i sa te strane veoma zadovoljan", zaključio je Jevrić.

Naredni protivnici Jedinstva u Antaliji biće Žetis iz Kazahstana i ruska Volga.

Bonus video: