Barsa preživjela u Valensiji, Atletiko siguran

"Slijepi miševi" su poveli u 33. minutu golom Evera Banege, a Barsa je poravnala šest minuta kasnije iz penala koji je iskoristio Lionel Mesi (34. gol u Primeri ove sezone).
0 komentar(a)
Barselona, Foto: Beta/AP
Barselona, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.02.2013. 22:50h

Barselona ni na drugom gostovanju zaredom nije pobijedila, a poslije svega viđenog na "Mestalji" i bod je ravan trijumfu za Katalonce.

Na kraju je bilo 1:1, Valensija je samo u posljednjih 15 minuta imala tri zicera, ali je došlo vrijeme da Barsu spasava golman - Viktor Valdes je ispravljao sve greške Đerara Pikea, Karlesa Pujola i ostalih i doveo do ludila Roberta Soldada...

"Slijepi miševi" su poveli u 33. minutu golom Evera Banege, a Barsa je poravnala šest minuta kasnije iz penala koji je iskoristio Lionel Mesi (34. gol u Primeri ove sezone). Valensija se ovim bodom približila mjestu koje vodi u Ligu šampiona.

A Atletiko je opet odbranio "Visente Kalderon" - madridski tim je upisao 13. uzastopnu pobjedu u svom hramu.

Takođe, ovaj trijumf kod kuće protiv Betisa (1:0, pogodak Dijega Koste u 61. minutu) bio je sedmi u nizu u kojem sastav Dijega Simeonea nije promio gol...

Sevilji je krenulo s Unaijem Emerijem.

Tim sa "Pichuana" je savladao Rajo Valjekano (2:1), što mu je treći meč zaredom bez poraza (dvije pobjede).

Domaćina su do tri boda vodili Ivan Rakitić (kasnije dobio i crveni karton) i Alvaro Negredo. Andrija Delibašić je za gostujući tim igrao do 61. minuta.

Malaga i Saragosa su remizirale (1:1) u Andaluziji, dok Sosijedad nije imao milosti prema Majorki (3:0).

Bonus video: