Jači na svim nivoima

"Radićemo pakleno narednih dana, a od igrača očekujem da ispune sve moje zahtjeve kako bi se kvalitetno pripremili za nastavak prvenstva", rekao je Dušan Jevrić, novi trener Jedinstva
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.01.2013. 10:29h

U odličnoj atmosferi i s novim trenerom Dušanom Jevrićem fudbaleri Jedinstva počeli su pripreme za proljećni dio šampionata. Presudan uticaj na dobro raspoloženje, odnosno optimizam u bjelopoljskom prvoligašu ima nedavno potpisivanje ugovora o sponzorstvu s beogradskom firmom "Ingpro" koja je u vlasništvu Dragana Spasojevića. To će doprinijeti da se klub u svakom pogledu stabilizuje.

A već se pokazalo da novi sponzor ima ozbiljne namjere i velike ambicije, jer je uz angažovanje iskusnog trenera Jevrića dovedeno i pet pojačanja. Novi igrači Jedinstva su: Bojan Kalezić, Milenko Garić, Nikola Đurović, Miloš Petrović i Andrija Janketić. Ispisnice je dobilo 13 igrača koji su nosili dres Jedinstva u jesenjoj polusezoni, a prvom timu priključeni su omladinci Ljujić, Čujović, Grandov, Došljak, Luković i Banda. Predsjednik Jedinstva Radovan Obradović pozdravio je fudbalere i obećao bolje uslove za rad.

"Zahvaljujući Draganu Spasojeviću i njegovoj firmi, Jedinstvo će ubuduće biti znatno jače na svim poljima i sigurno jedan od najstabilnijih klubova u Crnoj Gori. Stvorićemo bolje uslove i raditi na poboljšanju infrastrukture. Cilj nam je da u proljećnom dijelu budemo jedna od najboljih ekipa, a već sljedeće sezone jurišaćemo na titulu", saopštio je Obradović.

Trener Dušan Jevrić kazao je da je došao u Jedinstvo da ispuni velike ambicije koje klub ima u narednom periodu.

"Napravili smo dobru selekciju, zadovoljan sam novajlijama i mislim da uz eventualno još neko pojačanje možemo da imamo značajnu ulogu u drugom dijelu prvenstva. Radićemo pakleno narednih dana, a od igrača očekujem da ispune sve moje zahtjeve kako bi se kvalitetno pripremili za nastavak prvenstva", rekao je Jevrić.

Prvih desetak dana fudbaleri Jedinstva treniraće u Bijelom Polju, a zatim putuju u Antaliju na 14-dnevne pripreme.

Bonus video: