Zlatičanin u Mogrenu

"Angažovali smo Zlatičanina, a blizu smo da dovedemo još jednog vezistu", kaže Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena
0 komentar(a)
Miroslav Zlatičanin, Foto: Vesko Belojević
Miroslav Zlatičanin, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.01.2013. 09:32h

Doskorašnji univerzalac Zete Miroslav Zlatičanin prvo je zimsko pojačanje Mogrena. Treneru Budvana Branislavu Milačiću dobro će poslužiti Zlatičanin, koji igra na poziciji zadnjeg veznog ali može veoma dobro da se snađe i u defanzivi (u Zeti je po potrebi igrao štopera i beka).

Uprava Mogrena time je ostvarila prvu od dvije želje kada su pojačanja u pitanju...

"Angažovali smo Zlatičanina, a blizu smo da dovedemo još jednog vezistu. Time bismo i završili planirano, mada zavisi šta će biti sa Nikolom Vujovićem. Ukoliko ode, moraćemo da dovedemo i jednog špica", kaže Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.

Sa Lugova je zasad otišao samo Nenad Brnović, a najvjerovatnije neće biti prevelikih promjena ni u narednom periodu. Budvani su u posljednje vrijeme navikli fudbalsku javnost na atraktivne transfere. Serija je krenula prije godinu i po kada je Petar Grbić otišao u Olimpijakos, dok je lani Janko Simović prešao u Dinamo Kijev, Luka Đorđević u Zenit, a Marko Bakić u Torino.

"Prije nekoliko godina doveli smo neke talentovane momke, pa je više u planu njihova afirmacija. Imamo zaista puno interesantnih igrača kakvi su: Baošić, Ćosić, Nedović, Grbović, Milović, Lagator... Mislim da je prošlo vrijeme bombastičnih transfera, ali nikada se ne zna", zaključio je Rađenović.

Mogren je 14. januara počeo pripreme, a tokom naredne sedmice krenuće i sa odigravanjem kontrolnih mečeva.

Prva provjera protiv Lovćena zakazana je za srijedu na Jazu.

Bonus video: