Santos odustao od Robinja, košta previše

Robinjo je ostao čvrsto pri stavu da mjesečna plata mora da iznosi 400 hiljada eura, dok je Santos bio spreman da mu da 300 hiljada.
0 komentar(a)
Milan, Foto: REUTERS
Milan, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.01.2013. 12:31h

Ništa od prelaska Robinja u Santos. Brazilski klub, naime, odustao je od dovođenja napadača Milana, zbog prevelike razlike između ponude i potražnje – Milan traži 10 miliona, Santos je nudio sedam.

Uz to, Robinjo je ostao čvrsto pri stavu da mjesečna plata mora da iznosi 400 hiljada eura, dok je Santos bio spreman da mu da 300 hiljada.

Od Robinja je odustao i Atletiko Mineiro, a predsjednik kluba iz Belo Horizontea Alešandre Kalil je za brazilske medije demantovao da se sreo sa potpredsjednikom milanskog kluba Adrijanom Galijanijem u Rio de Žaneiru i ponudio mu osam miliona za Robinja.

“Ovi pregovori su veoma komplikovani, jer fali novca. Zbog toga nijesmo ništa ponudili Galijaniju i nemamo u planu da se sretnemo sa njim. Robinjo je skup, a i traži previše novca za sebe”, rekao je Kalil, i potvrdio da će njegov klub pokušati da dovede Dijega Tardelija, koji trenutno igra u Al Garafi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, i koji je izrazio želju da se vrati u domovinu.

Iz Milana se u Brazil, podsjećanja radi, vratio Alešandre Pato, koji je prešao u Korintijansa, koji je za njega platio 15 miliona eura.

Milan je trenutno 7. u Seriji A, sa 17 bodova manje od lidera Juventusa, pred utakmicu sa Sijenom u nedjelju.

Bonus video: