Tores od juna u Anžiju?

Uprava Anžija vjeruje da će Tores biti idealan partner Samjuel Eto'u u napadačkoj liniji, kako bi naredne sezone igrali značajnu ulogu u Evropi
0 komentar(a)
Tores, Foto: Beta/AP
Tores, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.12.2012. 16:22h

Fernando Tores nastavlja sa očajničkim igrama u dresu Čelzija, a njegova nedeljna plata od 200.000 funti je previsoka za ono što pruža na terenu.

Zbog toga je Roman Abramovič, kako pišu pojedini britanski mediji, blizu odluke da prihvati ponudu Anžija od 20 miliona eura za španskog reprezentativca.

To je mnogo manje novca od onoga što je on plaćen Liverpulu (50 miliona funti), ali je uprava riješena da ga se što prije oslobodi.

S obzirom da je jedini klasični napač u ekipi “plavaca”, transfer će zbog toga, najvjerovatnije, biti realizovan tek u junu.

Sa druge strane, Radamel Falkao, napadač Atletiko Madrida, koji je želja čelnika Čelzija, rekao je nedavno da ne planira da napušta Madrid u zimskom prelaznom roku.

Uprava Anžija vjeruje da će Tores biti idealan partner Samjuel Eto'u u napadačkoj liniji, kako bi naredne sezone igrali značajnu ulogu u Evropi.

Pregovori su već počeli i očekuje se da se sve utanači u narednih desetak dana.

Bonus video: