Grbalj u finišu srušio Jedinstvo

Merdović je poslije asistencije Nikolića donio tri boda. Tim Aleksandra Nedovića mogao je ranije riješi meč - golman Radulović nije realizovao penal, dok je dva zicera prokockao Đalac
69 pregleda 0 komentar(a)
Luka Merdović, Foto: Vesko Belojević
Luka Merdović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 02.12.2012. 12:40h

Grbljani su trijumfom nad Jedinstvom zaokružili uspješnu jesen, a rezultatska neizvjesnost u finišu učinila je utakmicu još zanimljivijom.

Domaćin je od starta krenuo ofanzivno i poveo već u 14. minutu - nakon kombinacije sa Jankovićem, Nemanja Nikolić je maestralno poslužio Đalca, a ovaj iz idealne pozicije zatresao mrežu.

Gosti su se otvorili nakon toga, imali i dvije prilike - Sepuja je u 27. minutu šutirao glavom preko prečke, a Bećirović u finišu prvog dijela pogodio spoljni dio mreže. Na drugoj strani, Merdović je sa 14-15 metara šutirao pored gola.

Bjelopoljci su izjednačili dva minuta prije odlaska na odmor - Čindrak je prodro po lijevoj strani i uposlio Sepuju, koji je u padu zahvatio loptu i proslijedio je u mrežu.

Ofanziva Grbljana isplatila se u finišu kada je Merdović poslije asistencije Nemanje Nikolića donio tri boda domaćinu. Četa Aleksandra Nedovića imala je, međutim, dosta šansi da i ranije riješi meč - golman Mileta Radulović nije realizovao penal, dok je dva zicera prokockao Đalac.

"Ekipa je potvrdila da ima karakter, milina je raditi sa ovim igračima. Pobjeda u posljednjem kolu nova je potvrda naših vrijednosti. Isplatila nam se upornost, želja i htjenje. Zaslužili smo da na ovakav način završimo polusezonu", rekao je trener domaćih Nedović.

"Imali smo priliku da izvučemo bolji rezultat. Nismo, međutim, iskoristili šanse u nadmetanju sa odličnom ekipom Grblja. Na kraju nas je koštala jedna neodlučna intervencija", kazao je Sreten Avramović, trener Jedinstva.

Grbalj - Jedinstvo 2:1

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 200. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Srđan Korać, Nikola Vujović (Bar).

Strijelci: Đalac u 14. i Merdović u 87. minutu za Grbalj, a Sepuja u 43. minutu za Jedinstvo.

Žuti kartoni: Radusinović, Milojko, Merdović (Grbalj), Čindrak, Bećirović, Suma (Jedinstvo).

Grbalj: Radulović 7, Magud 6 (Milojko 7), Glavan 6, Radusinović 7, I. Bogdanović 7, N. Bogdanović 7, Ragipović 7, Janković 6,5, Merdović 7 (Manojlović), N. Nikolić 8, Đalac 7 (Carević).

Jedinstvo: Aković 7, Gojačanin 7, Fetahović 7 (Suma), Vuković 6, Petrović 6,5, Kajević 6,5, Drašković 6,5, Sepuja 7 (Babača), Gordić 6 (Boričić 6), Čindrak 7, Bećirović 6,5.

Bonus video: