Grbalj protiv Jedinstva brani petu poziciju

Grbljani su u minulom periodu donijeli puno radosti svojim navijačima, ali je i posljednji jesenji okršaj važan za ekipu Aleksandra Nedovića
100 pregleda 0 komentar(a)
Luka Merdović, Foto: Vesko Belojević
Luka Merdović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 01.12.2012. 09:58h

Grbljani su u minulom periodu donijeli puno radosti svojim navijačima, ali je i posljednji jesenji okršaj važan za ekipu Aleksandra Nedovića. Domaćin će u današnjem meču protiv Jedinstva braniti 5. poziciju...

"Sigurno da nam je utakmica važna, a iako možemo da žalimo za nekoliko propuštenih bodova, mislim da smo plasmanom u polufinale Kupa i uz poziciju na kojoj smo sada na tabeli ostvarili uspjeh. Mislim da ćemo dobiti utakmicu, ali samo ukoliko svi damo maksimum. Neće biti lako, znamo da Jedinstvo ima dobre rezultate u gostima", kazao je Nemanja Nikolić, napadač Grblja.

Fudbaleri Jedinstva svjesni su težine zadatka u posljednjih 90 minuta jesenjeg dijela sezone, jer za protivnika imaju petoplasiranu ekipu, koja želi da se na najljepši način oprosti od svojih navijača.

Uz to problemi sa povredama se nastavljaju (Radulović, Gordić, Kajević, Suma, Medenica), pa se do pred početak meča neće znati kojih će 11 igrača istrčati na teren.

Izvjesno je da se nakon odrađene kazne zbog kartona u tim vraća kapiten Milanko Drašković.

"Pobjeda protiv Lovćena u prošlom kolu znatno je popravila atmosferu u ekipi, tako da sa više samopouzdanja iščekujemo današnji duel. Znamo da neće biti lako, svakako da je Grbalj favorit, ali i mi imamo svojih aduta. Suprotstavićemo se domaćinu hrabrom igrom i mislim da možemo da dođemo makar do boda", kazao je Drašković.

Grbalj - Jedinstvo

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Srđan Korać, Nikola Vujović (Bar). Početak u 13 časova.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Magud, Glavan, Radusinović, I. Bogdanović - N. Bogdanović, Ragipović - Đalac, Janković, Merdović - N. Nikolić.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gojačanin, Fetahović, Petrović, Vuković - Šćekić, Drašković, Čindrak, Bećirović - Vojinović, Boričić.

Bonus video: