Mogren hoće da pobjegne od opasne zone

Dva uzastopna poraza (od Budućnosti i Rudara) bila su dovoljna da Budvani izgube lagodnu poziciju u sredini tabele.
0 komentar(a)
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.12.2012. 09:48h

Dva uzastopna poraza (od Budućnosti i Rudara) bila su dovoljna da Budvani izgube lagodnu poziciju u sredini tabele.

Četa Branislava Milačića ima samo dva boda prednosti u odnosu na današnjeg rivala - ekipu Mornara, koja je uz Zetu trenutno u zoni baraža.

Barani, međutim, stižu na Lugove nakon sjajne rezultatske serije...

"Mi smo pod imperativom pobjede, naredna utakmica nam je veoma važna. Mornar je dolaskom Saše Petrovića podigao formu, počeo da bilježi dobre rezultate... Moramo da budemo oprezni, ali i da pokušamo da dođemo do pobjede kojom bismo prezimili u sredini tabele i mirnije dočekali nastavak prvenstvene trke", kazao je Veselin Bojić, defanzivac Mogrena.

Mornar je u fantastičnoj seriji, osvojio je čak trinaest bodova u pet prethodnih kola, od kojih većinu na gostujućim terenima. Sve to Baranima daje za pravo da se nadaju novom pozitivnom ishodu.

Trener Saša Petrović je posložio kockice, izvukao ekipu iz letargije u kojoj je bila do njegovog dolaska, a sada je došlo vrijeme da se stavi glazura na finiš ove kalendarske godine. Sa rivalom iz Budve nikada nije bilo lako, drugačije neće biti ni ovog puta pogotovo što u timu neće biti Stanišića i Gačevića.

"Kako god da stoji na tabeli, Mogren je težak protivnik - opasan u svim segmentima igre, a najopasniji onda kada je najranjiviji i naročito na domaćem terenu. A o iskustvu njihovog trenera je izlišno govoriti. Imaju mnogo mladih igrača, ali i onih prekaljenih što je opasna kombinacija. No, moji momci su pokazali da mogu, znaju i umiju da odigraju na rezultat. Nema sumnje da će tako biti i ovoga puta", rekao je Petrović.

Mogren - Mornar

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Dragiša Drljević (Berane), Boban Krstev (Cetinje). Početak u 13 časova.

Mogren (4-3-2-1): Butorović (Todorović) - Ivanović, Bojić, Radišić, Popović - Lagator, Brnović, Pržica - Grbović, Vujović - Đoković.

Mornar (4-4-2): Radanović - Rajković, Vojvodić, Bubanja, Radovanović - Sekulić, Vukmarković, Kacić, Ćulafić - Metović, Marković.

Bonus video: