Protiv Čelika za Mladost počinje serija teških mečeva

Sada Podgoričanima slijedi težak raspored utakmica sa najboljim ekipama u ligi. Prvu igraju sa Čelikom.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.11.2012. 10:07h

Niz odličnih igara na oba fronta, Mladost je prekinula porazom kući od Petrovca u prethodnoj utakmici (3:1).

Sada Podgoričanima slijedi težak raspored utakmica sa najboljim ekipama u ligi. Prvu igraju sa Čelikom.

"Da li zbog odsustva tri igrača zadnje linije, ili viška samopouzdanja nakon dvije pobjede nad Petrovcem ove sezone, tek prošlu utakmicu smo odigrali katastrofalno. No, Petrovac smo već ostavili iza sebe i želimo da se vratimo dobrim igrama i pobjedama. Sada nam dolazi rival kojem ne možemo da prijetimo i čak mu prepuštamo ulogu favorita".

"To, međutim, ne znači da nećemo ići na pobjedu, ali svakako ćemo biti oprezniji. Pokušaćemo da im nametnemo svoj stil i dođemo do pobjede koja bi nas približila vrhu tabele. Cilj nam je izlazak u Evropu, a u igri smo i u Kupu, gdje nas već u srijedu čeka uzvratni meč sa Petrovcem u kojem branimo 1:0 - kazao je iskusni vezista Mladosti, Marko Šćepanović.

Nakon tri meča bez pobjede, „metalurzi“ će pokušati da se sa novog gostovanja vrate neporaženi. Izabranici Slavoljuba Bubanje svjesni su da je domaćin ozbiljna ekipa, ali isto tako uvjereni da u svojim redovima imaju kvalitet da naprave dobar rezultat.

"Posljednji meč sa Mogrenom pokazao je da osim rezultatske krize, postoji i kriza u igri. Razgovarao sam sa igračima i zamolio ih da preostala tri kola damo svoj maksimum, kako bismo ostvarili što bolji rezultat. Današnja utakmica za nas je najteža do kraja polusezone, jer Mladost ima odličan tim. Gaje prepoznatljiv stil igre kratkih pasova i to je ono na šta moramo obratiti pažnju".

"Imaćemo dobre uslove za igru, a oba tima gaje napadački fudbal, što obećava dobru predstavu. Po prirodi sam optimista, želim isto da prenesem na moje igrače. Dakle, vjerujem da imamo kvalitet da se u Nikšić vratimo neporaženi", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Zbog kartona u timu Čelika neće biti defanzivca Aleksandra Dubljevića i veziste Nikole Simića.

Mladost - Čelik

Podgorica - Stadion Mladosti. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović (Berane) i Dragiša Drljević (Berane). Početak u ¸12 časova.

Mladost (4-2-3-1): Čučković - Tomić, Šofranac, Ćetković, Živković - Sanković, Mandić - Božović, Šćepanović, Seratlić - Eber.

Čelik (4-4-2): Banović - Nikolić, Vuković, Ilić, Bulatović - Bulajić, Kolev, Kasapi, Zorić - Račić, Ivanović.

Bonus video: