Sutjeska protiv Jedinstva: Ne žele da u finišu sve upropaste

"Bjelopoljce smo u prvom dijelu sezone savladali u gostima, ne vidim razlog zašto ne bi slavili na domaćem terenu", rekao je Baćo Nikolić, ofanzivac Sutjeske
0 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.11.2012. 10:59h

Posljednji meč u godini pred domaćom publikom fudbaleri Sutjeske željno iščekuju, jer sa novom trojkom žele da se oproste od svojih simptizera i ostanu u igri za jesenju titulu. Uostalom, dugo su nikšićki „plavo-bijeli“ bili lideri da bi u samom finišu dozvolili rivalima da ih svrgnu sa trona.

"Jedinstvo je čvrsta ekipa koja pruža dobre partije u gostima, ali nama su bodovi prijeko potrebni i sve ćemo učiniti da ih osvojimo. Očekujem da ćemo u samom finišu biti na visini zadatka i da ćemo do posljednjeg kola voditi borbu sa rivalima za jesenju titulu. Najvažnije je da damo sve od sebe, jer kad imamo odgovoran odnos prema datom zadatku, obično ga uspješno rješavamo".

"Bjelopoljce smo u prvom dijelu sezone savladali u gostima, ne vidim razlog zašto ne bi slavili na domaćem terenu. Ovo je za nas uspješna polusezona koju pred nikšićkom publikom želimo da zaokružimo pobjedom i na najbolji mogući način odužimo se za podršku, koja nijednog momenta nije izostala", rekao je Baćo Nikolić, ofanzivac Sutjeske.

Zbog povreda u timu Sutjeske neće biti Darka Isidorovića, Stefana Zogovića, odnosno suspendovanog Milorada Krivokapića.

U posljednja dva kola fudbaleri Jedinstva su prvi put od početka sezone vezali dva poraza, pa duel sa Sutjeskom za njih dolazi u najgorem mogućem trenutku. Međutim, Bjelopoljci poručuju da će skupo prodati kožu i izgarati na terenu za pozitivan rezultat.

"Očekuje nas izuzetno težak susret protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Iako je Sutjeska apsolutni favorit nećemo izaći na teren sa bijelom zastavom, već želimo da se nadigravamo i da se u što boljem svjetlu predstavimo ljubiteljima fudbala u Nikšiću. Borićemo se do posljednjeg atoma snage i pokušati da osvojimo bod, što bi za nas u ovom trenutku bio veliki uspjeh", kaže vezni igrač Jedinstva Edis Čindrak.

Zbog kartona pravo nastupa nema lijevi bek Denis Fetahović.

Sutjeska - Jedinstvo

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje), Boban Krstev (Cetinje). Početak u 13 časova.

Sutjeska: (4-4-2): Janjušević, Bečalić, Ćuković, Đurović, Stijepović - Jovović, J. Nikolić, B. Nikolić, Perošević - Pejović, Šušnjar.

Jedinstvo 4-4-2: Aković - Gojačanin, Petrović, Vuković, Gordić - Šćekić, Drašković, Radulović, Čindrak - Kajević, Boričić.

Bonus video: