Sve sem pobjede neuspjeh za Zetu

"Ne smijemo dozvoliti nikakav kiks, a sve sem pobjede bio bi neuspjeh", kazao je Darko Šuškavčević, trener Zete.
0 komentar(a)
Zeta-Rudar, Foto: Zoran Đurić
Zeta-Rudar, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.11.2012. 09:07h

Današnji meč sa Jedinstvom na Trešnjici, ali i svaki okršaj do kraja polusezone za Zetu ima kvalifikacioni karakter. Ekipa iz Golubovaca je na posljednjem mjestu sa svega sedam bodova na kontu, a u taboru prvog šampiona nezavisne Crne Gore u potpunosti su svjesni situacije...

"Sigurno da nam je meč mnogo bitan, a takav je bio i prethodni u kom smo odigrali neriješeno protiv Mladosti. Ne smijemo dozvoliti nikakav kiks, a sve sem pobjede bio bi neuspjeh. Neće biti lako, Jedinstvo nije poraženo na strani, a primili su samo gol u gostima", kazao je Darko Šuškavčević, trener Zete.

Domaćin ponovo može da računa na Boljevića (u prošlom kolu odradio suspenziju), dok bi Božović, koji je nedavno operisao meniskus, ponovo mogao da bude u kombinaciji...

"Božović je u trenažnom procesu, vidjećemo, možda će biti među 18 igrača. Što se tiče Boljevića, on nam je veoma bitan, vjerujem da ćemo sa njim popraviti igru i realizaciju", zaključio je Šuškavčević.

Fudbaleri Jedinstva pokušaće u Golubovcima da poprave utisak nakon poraza od Mornara u prošlom kolu. Iako ulogu favorita prepuštaju Zeti, u bjelopoljskom taboru ipak vjeruju da uz disciplinovanu igru i veliku borbenost mogu do povoljnog rezultata.

"Očekuje nas izuzetno težak susret, jer će domaćin učiniti sve da pobjegne sa začelja tabele. Spremni smo, međutim, da se nadigravamo i želimo da nastavimo seriju odličnih rezultata u gostima. Odlučiće nijanse", kaže bek Jedinstva Vladan Gordić.

Zeta - Jedinstvo

Golubovci - Stadion Trešnjica. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović (Cetinje), Miloš Asović (Berane). Početak u 13.30 časova.

Zeta (4-3-2-1): Radović - M. M. Radulović, Kaluđerović, Vujačić, Novović - Otašević, Burzanović, Kalačević - Došljak, Boljević - Korać.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gordić, Fetahović, Vuković, Petrović - Šćekić, Drašković, Gojačanin, Radulović - Boričić, Kajević.

Bonus video: