Čelik probija bedem Grblja?

Mreža golmana Milete Radulovića nije se tresla na posljednjih osam mečeva u šampionatu, pa u timu iz Radanovića vjeruju da će se taj trend nastaviti...
0 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 03.11.2012. 11:04h

Osokoljeni sjajnom serijom od osam uzastopnih mečeva bez poraza (ili čak 11 ako se pridodaju mečevi iz Kupa), Grbljani sa dosta motiva i samopouzdanja iščekuju današnji meč sa Čelikom pred svojim navijačima.

Mreža golmana Milete Radulovića nije se tresla na posljednjih osam mečeva u šampionatu, pa u timu iz Radanovića vjeruju da će se taj trend nastaviti...

"Vjerujem da nećemo primiti gol i da će naš čuvar mreže oboriti rekord, ali i da ćemo postići pogodak. Dobili smo ih u prvom meču u Nikšiću sa 3:0, pa ne vidim razlog zašto ne bismo slavili sa 1:0 na domaćem terenu. Cijenimo naravno ekipu Čelika, svjesni smo da neće biti lako, jer igramo sa kvalitetnim timom. No, bod je najmanje čemu se nadamo, a želimo da dođemo do sva tri", rekao je Miloš Đalac, ofanzivac Grblja.

Trener Aleksandar Nedović danas ne može da računa na pouzdanog štopera Igora Radusinovića (zbog kartona).

Jednu od najvažnih, ako ne i najvažniju utakmicu do kraja polusezone, fudbaleri Čelika igraju u Radanovićima.

Nakon što su u prošlom kolu na svom terenu remizirali sa Lovćenom (1:1), fudbaleri nikšićkog tima ispustili su dobru priliku da preuzmu lidersku poziciju, a novu meč loptu da prenoće na vrhu imaju danas protiv Grblja.

U svakom slučaju, motiva im neće nedostajati, posebno ako se zna da je današnji rival ove sezone ubjedljivo savladao „metalurge“ (3:0).

"Očekuje nas težak meč u Radanovićima. Grbalj je kvalitetna ekipa koja zna da igra na rezultat. Dobro smo upoznati sa mogućnostima rivala, koji je uspio u uvodnim kolima jesenje sezone da nas savlada u Nikšiću. Naša obaveza je da im uzvratimo istom mjerom. Bodovi su nam prijeko potrebni i sve ćemo učiniti da ih osvojimo. Moramo igrati disciplinovano i borbeno. Očekujem da će fortuna biti na našoj strani, što nije bio slučaj na predhodnom meču sa Lovćenom. Što je najvažnije motiva imamo na pretek. Novim uspjehom dodatno bi izvršili pritisak na vodeće, a finiš prvenstva učinili još interesantnijim", rekao je Stevan Račić, najbolji strijelac „crvenih“.

Zbog smrtnog slučaja u porodici, današnju utakmicu sa Grbljem propustiće defanzivac Aleksandar Dubljević.

Grbalj - Čelik

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Razić, Dejan Šaković (Podgorica). Početak u 13.30 časova.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Đurović, Carević, Glavan, I. Bogdanović – Ragipović, N. Bogdanović - Janković, Đalac, Matić - N. Nikolić.

Čelik (4-4-2): Banović - Adrović, Vuković, Vranković, Bulatović - Bulajić, Kolev, Zorić, Kasapi (Simić) - Ivanović, Račić.

Bonus video: