Mogren se vadi protiv Petrovca

Trener “žutih” Branislav Milačić bio je ljut na svoje izabranike nakon poraza na Starom aerodromu, što je i razlog više da im ne fali inspiracije u današnjem okršaju sa komšijama...
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2012. 11:32h

Budvani dočekuju komšijski Petrovac nakon glatkog poraza od Mladosti u minulom kolu (domaćin je slavio sa 3:1).

Trener “žutih” Branislav Milačić bio je ljut na svoje izabranike nakon poraza na Starom aerodromu, što je i razlog više da im ne fali inspiracije u današnjem okršaju sa komšijama...

Petrovac je, uzgred, bio uspješniji u osmini finala Kupa - u prvom meču pod Malim brdom slavio je sa 4:0, dok u revanšu na Lugovima nije bilo pogodaka.

"Ako naši igrači nemaju motiv da osvoje bodove kod kuće, onda i nisu pravi sportisti. Čeka nas težak meč, Petrovac je kvalitetan rival, a njihova pozicija na tabeli ne odslikava realnu snagu. Sigurno je da motiva neće faliti ni jednima ni drugima. U Kupu su ubjedljivo slavili u prvom meču, dok u revanšu nije bilo pogodaka. No, bilo je kalkulisanja, oni imaju više igrača, takmiče se na dva fronta. Sa druge strane, kada bismo mi bili uspješni na ovom jednom (u prvenstvu), bio bih prezadovoljan", kazao je Milačić.

U novi okršaj sa gradskim rivalom, Petrovac ulazi sa puno optimizma. Dva pozitivna rezultata donijela su mir, a okršaji sa Mogrenom uvijek su imali posebnu dimenziju. Osim Golubovića, Zvicera i Gazivode, ostali su spremni da se suprotstave velikom rivalu.

"Neće nam biti nimalo lako, a uvijek kada igramo sa Mogrenom, ulog je veliki. Tako je i ovog puta. Smatram da možemo da odigramo ravnopravno u Budvi. Moramo uspostaviti željeni tempo i ritam, a onda je sve moguće. Igraćemo sa otvorenim gardom", rekao je golman Petrovca Nemanja Popović.

Mogren - Petrovac

Budva – Stadion Lugovi. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Đuranović, Nikola Radulović (Podgorica). Početak u 13.30 časova.

Mogren (4-3-3): Todorović - Ivanović, Radišić, Bojić, Baošić - Lagator, Brnović, Pržica - Božović, Grbović, Vujović.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mihailović, Lakić, Mrvaljević - Pepić, Šofranac, Jovanović, Muhović - Vujačić, Jablan.

Bonus video: