Mladosti uloga favorita protiv Zete

Pogled na tabelu govori da je ekipa sa Starog aerodroma favorit u gradskom derbiju sa “fenjerašem” Zetom
1 komentar(a)
Ažurirano: 03.11.2012. 11:16h

Nakon blijedog izdanja protiv Sutjeske, Mladost je uspjela da se izdigne i osvoji sedam bodova u tri posljednje utakmice. U prethodnom kolu Mladost je lepršavom igrom nadvisila Mogren (3:1).

Pogled na tabelu govori da je ekipa sa Starog aerodroma favorit u gradskom derbiju sa “fenjerašem” Zetom.

"Očekujemo pobjedu zbog odlične forme i mjesta na tabeli. Neće, međutim, biti lako sa Zetom, iako smo lako dobili Mogrena, ali recept za pobjedu bi mogla da bude igra iz bilo kojeg našeg duela u tri posljednja kola. No, ne zavaravamo se, jer je Zeta jedan od najboljih domaćih timova posljednje decenije, i sa ovim sastavom su odlično igrali u par posljednjih sezona. Odlične igre prikazivali su i u Evropi i sigurno je da ih nećemo potcijeniti. Znamo vrijednosti Zetinih igrača i moramo maksimalno angažovano i borbeno ući u duel, a povoljna je okolnost što nemamo povrijeđenih i suspendovanih igrača", kazao je štoper Mladosti Milan Radulović.

Zeta je produbila krizu i nakon poraza od Mornara u minulom kolu na Trešnjici dotakla dno - skliznula na posljednje mjesto. Ekipa iz Golubovaca pokušaće da se oporavi sa starim snagama, jer je većina “štrajkača” izgladila nesporazum sa klubom, pa trener Darko Šuškavčević sada na raspolaganju ima Kaluđerovića, Novovića, Zariju Peličića, Miloša M. Radulovića.

"Nismo uspjeli u prošlom kolu, ali falila su nam 3-4 igrača. Sada su ponovo priključeni neki igrači i vjerujem da ćemo doći do povoljnog rezultata. Hendikep je, međutim, što ne možemo da računamo na Boljevića koji je isključen u prošlom kolu. Treba da okončamo ovu negativnu seriju, a svaki ishod sem pobjede nam ne odgovara. Mladost je dobra ekipa, to su pokazali u dosadašnjem dijelu sezone. Nadam se, međutim, dobroj igri i pobjedi", rekao je Šuškavčević.

Mladost - Zeta

Podgorica - Stadion Mladosti. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Veselin Radunović (Nikšić). Početak u 13.30 časova.

Mladost (4-2-3-1): Čučković - Tomić, Radulović, Šofranac, Živković - Mandić, Sanković - Seratlić, Božović, Šćepanović - Eber.

Zeta (4-3-2-1): Radović – M. M. Radulović, Kaluđerović, Vujačić, Novović - Otašević, Kalačević, Z. Peličić - Burzanović, Došljak - Korać.

Bonus video: