Mogren želi da nastavi seriju protiv posrnule Zete

"Oni imaju kvalitet i samo je pitanje vremena kada će izaći iz krize. Zbog toga moramo da budemo maksimalno ozbiljni", rekao je Bracan Popović, lijevi bek Mogrena
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.10.2012. 09:44h

Budvani imaju odličan učinak u gostima, a u pretprošlom kolu upisali su prvu pobjedu na domaćem terenu (protiv Lovćena).

“Žuti” su u minulom kolu remizirali sa Grbljem u Radanovićima (0:0), pa izabranici Branislava Milačića priželjkuju nastavak uspješne serije u današnjem meču sa Zetom pred svojim navijačima.

"Idemo na pobjedu, nedavno smo probili led protiv Lovćena na domaćem terenu. No, biće teško danas, a ni u kom slučaju ne smije da nas zavara trenutna pozicija Zete na tabeli. Oni imaju kvalitet i samo je pitanje vremena kada će izaći iz krize. Zbog toga moramo da budemo maksimalno ozbiljni", rekao je Bracan Popović, lijevi bek Mogrena.

Sa druge strane, Zeta je nakon posljednjeg poraza od Rudara ostala bez trenera Rada Vešovića, čiju ostavku je prihvatila uprava kluba. Ekipu će danas na Lugovima predvoditi dosadašnji Vešovićev saradnik Darko Šuškavčević.

Klub iz Golubovaca nije, međutim, uzdrman samo rezultatski, jer je još početkom sedmice grupa igrača izrazila nezadovoljstvo zbog zaostalog duga. A kakav će biti epilog svega, vjerovatno će biti jasnije nakon današnjeg meča.

I dok sa Trešnjice teško dopiru zvanične informacije (klupski čelnici očigledno nisu raspoloženi da javnost sazna kakva je situacija u Zeti), iz fudbalskih kuloara su minulih dana dopirale razne priče, a po jednoj od verzija pojedini fudbaleri su u nemilosti kluba jer su odbili da treniraju.

U svakom slučaju, neće biti iznenađenje ukoliko na Lugovima zaigra kombinovani tim, i to ne samo zbog postojećih problema sa povredama i kartonima...

Mogren - Zeta

Budva - Stadion “Lugovi”. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 14.30 časova.

Mogren (4-4-2): Todorović - Ivanović, Bojić, Radišić, Popović - Mirković, Lagator, Pržica, Vujović - Đurović, Grbović.

Zeta (4-2-3-1): Radović - A. Dabić, Vujačić, Zlatičanin, M. Dabić - Burzanović, Krstović - Boljević, Kalačević, Prenkić - Korać.

Bonus video: