Falkao: Mesi i Ronaldo su bez konkurencije

"Oni su iz druge galaksije", rekao je Kolumbijac, koji i ove sezone rešeta mreže i u klubu i u reprezentaciji.
1 komentar(a)
Falkao, Foto: Beta/AP
Falkao, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.10.2012. 12:58h

Jedan od najboljih i najtraženijih evropskih napadača Radamel Falkao rekao je da su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo trenutno bez konkurencije.

U razgovoru za argentinski list "Klarin" golgeter Atletika iz Madrida ocijenio je da su, prema onome što već duže vreme pokazuju na terenu, Mesi i Ronaldo najbolji.

"Oni su iz druge galaksije", rekao je Kolumbijac, koji i ove sezone rešeta mreže i u klubu i u reprezentaciji.

"Ovo je najsvjetlija tačka moje karijere. Značajno sam unaprijedio igru otkako sam prije tri godine došao u Evropu, a za to velike zasluge ima trener Dijego Simeone", izjavio je Falkao, koji je sa Simeoneom radio i u River Plati.

"Simeone me je trenirao dok sam praktično još bio dječak i bio sam veoma srećan kada sam čuo da dolazi u Atletiko. On tačno zna šta i koliko mogu. Fudbal jednostavno teče njegovim venama", istakao je 26-godišnji Falkao, koji ima i idole.

"Želio sam da budem kao Maradona. Nisam bio u prilici da ga gledam uživo, ali prema onome što sam vidio na snimcima Maradona je najveći ikada. Volio sam još Brazilca Ronalda, Argentince Ernana Krespa i Gabrijela Batistutu i obožavao Holanđanina Marka van Bastena", dodao je Falkao.

Bonus video: