Prekinut štrajk, Budućnost sa najjačim timom na Mornar

Organizaciona i finansijska kriza u klubu nadovezala se, inače, na rezultatski debakl protiv Rudara (1:4) minulog vikenda pod Goricom
8 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2012. 20:44h

Štrajk fudbalera Budućnosti, koji je započet u srijedu, završen je nakon sinoćnjeg sastanka igrača i uprave podgoričkog kluba.

Iako su propustili tri treninga (uključujući i jučerašnji), šampioni će se danas na “Topolici” suprotstaviti Mornaru u najjačoj postavi!

Tokom jučerašnjeg dana dopirale su informacije da će “plavi” izvesti omladince u predstojećem meču, ali su uprava i fudbaleri aktuelnog šampiona, ipak, pronašli zajednički jezik...

"Postignut je dogovor na sastanku sa predsjednikom kluba Draganom Mijajlovićem - igračima će u toku naredne sedmice biti isplaćen dug zaključno sa avgustom mjesecom. Igrači su tražili i dobili sastanak, a uprava kluba radi na tome da izmiri obaveze prema njima. Igrači su ponovo na raspolaganju treneru Dragićeviću, vjerujem da mogu da pobijede", kazao je Budimir Miranović, izvršni direktor kluba.

Ostaje da se vidi da li su fudbaleri Budućnosti spremni da ostvare pobjedničke želje u novonastalim okolnostima.

Organizaciona i finansijska kriza u klubu nadovezala se, inače, na rezultatski debakl protiv Rudara (1:4) minulog vikenda pod Goricom.

Budućnost je trenutno četvrtoplasirana, sa čak osam bodova zaostatka u odnosu na lidera Sutjesku.

"Iako nismo odradili posljednja tri treninga, motiva nam neće faliti. Mislim da nas štrajk neće koštati, idemo u Bar sa željom da dobijemo utakmicu, daćemo sve da osvojimo tri boda", kazao je Admir Adrović, napadač Budućnosti.

Barani bi da prekinu crnu seriju

U Baru će biti odigran možda i najvažniji meč Mornara ove sezone. Izabranici Saše Petrovića dočekuju posrnulog favorita, ekipu Budućnosti. Loša serija domaćeg tima traje i te kako dugo, a svjetlo na kraju tunela se još ne nazire. Gosti su u Baru po navici uzimali bodove. Ovoga puta, domaći su spremni da im pomrse račune...

"Ne možemo da prijetimo nikome. Uzevši u obzir našu trenutnu formu i kontinuitet loših rezultata, Budućnost je favorit. Međutim, i nama mora nekad sreća pogledati leđa. Baš ovaj duel može biti prekretnica u nastavku sezone.

Pozitivan rezultat bi dao dodatni polet, motiv i snagu da istrajemo ka željenom cilju. Borbenost nam niko ne može oduzeti, a želja je nesporna", rekao je sportski direktor Mornara Nikola Dedaj.

Mornar - Budućnost

Bar - Stadion „Topolica”. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Jovica Tatar (Podgorica). Početak u 15 časova.

Mornar (4-4-2): Radanović - Rajković, Vojvodić, Jelenić, Stanišić - Obradović, Sekulić, Kacić, Ćulafić - Metović, Marković.

Budućnost (4-4-2): Agović - Kamberović, Kopitović, Peković, Radunović - N. Vukčević, Flavio, M. Vukčević, Bošković - Mugoša, Adrović.

Bonus video: