Grbalj protiv Zete želi da prekine golgeterski post

Grbljani sa dosta motiva iščekuju današnji meč sa Zetom pred svojim navijačima...
0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.10.2012. 11:07h

Grbljani sa dosta motiva iščekuju današnji meč sa Zetom pred svojim navijačima.

Ekipa Aleksandra Nedovića je tri posljednja okršaja u prvenstvu odigrala bez golova (prethodno slavila protiv Mornara u petom kolu), dok je u Kupu uspješno odradila posao - prvo protiv Dečića, a potom i protiv Gorštaka u prvom okršaju osmine finala.

"Biće izuzetno teško protiv kvalitetnog protivnika koji nije u formi iz objektivnih razloga. Zeta se nakon igranja na evro-sceni potrošila fizički i emotivno. No, respektujemo ih i na osnovu igračkog kvaliteta i kao kolektiv. Mi ćemo, međutim, dati sve od sebe da od današnjeg meča krenemo u željenom ritmu. Posljednji put smo poraženi od Rudara u četvrtom kolu, a nismo primili gol već 6-7 utakmica. Imamo problem u realizaciji, a ukoliko napadači danas odrade svoj dio posla, mnogo smo bliži trijumfu", kazao je trener Nedović.

Sa druge strane, Zeta traži izlaz iz ćorsokaka, iz rezultatske krize zbog koje tim iz Golubovaca tavori na pretposljednjem mjestu (sa mršavih pet bodova na kontu).

"Svaka utakmica nam je važna, a trijumf protiv Sutjeske u Kupu nagovijestio je da možemo da se uzdignemo. Biće teško protiv Grblja koji igra dobro, a mi nismo u situaciji da prijetimo bilo kome. Neki igrači su oporavljeni, dobro je da se poboljšava situacija sa igračkim kadrom. Vjerovatno ćemo moći da računamo na Koraća, a vraća se Miloš M. Radulović, kome je istekla suspenzija. U ovom momentu, svaki ishod sem poraza je uspjeh za nas", rekao je Rade Vešović, trener Zete.

Grbalj - Zeta

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Srđan Korać (Bar). Početak u 15 časova.

Grbalj (4-4-2): Radulović - Janković, I. Bogdanović, Glavan, Radusinović - N. Bogdanović, Ragipović, Matić, Đalac - Merdović, I. Nikolić (D. Nikolić).

Zeta (4-3-2-1): Radović - M. M. Radulović, V. Peličić, Kaluđerović, Novović - Z. Peličić, Zlatičanin, Burzanović - Došljak, Ajković - Korać.

Bonus video: