Budućnost uči na sopstvenim greškama

"Igraćemo sa najjačim timom i za nas je utakmica sa Jedinstvom trenutno važnija od okršaja sa Rudarom u prvenstvu"", kaže trener Budućnosti Radislav Dragićević...
0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.10.2012. 08:13h

Budućnost čeka Jedinstvo i nastojaće da se ne ponovi prošla sezona - Podgoričani su tada bili u velikom zanosu nakon sjajne serije u prvenstvu, a onda su doživjeli klasično "šamaranje" u osmini finala Kupa od autsajdera Bokelja.

"Najgore je kada se uči na sopstvenim greškama, mi smo prošli tu lekciju sada smo mobilisali sve snage kako nam se nešto slično ne bi ponovilo. Igraćemo sa najjačim timom i za nas je utakmica sa Jedinstvom trenutno važnija od okršaja sa Rudarom u prvenstvu. Jer, u slučaju pobjede, psihološki će nam biti puno lakše u subotu", kaže trener Budućnosti Radislav Dragićević, koji očekuje pobjedu za miran revanš:

Bjelopoljci u prvenstvu već pet mečeva zaredom nisu primili gol i pokušaće i u Podgorici da tu nastave seriju.

"Očekuje nas težak meč protiv izuzetno kvalitetne ekipe Budućnosti. Sigurno da je domaćin apsolutni favorit, ali i mi imamo svojih aduta. Od početka sezone pružali smo odlične partije na strani, pa ćemo i danas pokušati da izborimo što povoljniji rezultat za revanš", kaže bek Jedinstva Vladan Gordić.

BUDUĆNOST - JEDINSTVO

Podgorica - Stadion pod Goricom. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Nikola Radulović (Podgorica), Nikola Vujović (Bar). Početak u 15 časova.

Budućnost (4-2-3-1): Agović - Kamberović, Kopitović, Peković, Radunović - Kalezić, N.Vukčević - M.Vukčević, Bošković, Kurbegović (Mugoša) - Adrović.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gordić, Fetahović, Vuković, Petrović - Rosić, Drašković, Šćekić, Radulović - Sepia, Kajević.

Bonus video: