Lovćen favorit protiv Grblja, ali to mora da dokaže na terenu

" Izašli smo iz krize pobjedama nad Jezerom u Kupu i Zetom u prošlom kolu pa bi i treći trijumf u nizu bio prava stvar", kaže fudbaler Lovćena Balša Radović
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2012. 09:04h

Prva pobjeda fudbalera Lovćena pred domaćom publikom, protiv ekipe Zete, dala je dodatnu snagu i motiv izabranicima Slobodana Halilovića da se danas protiv Grblja prikažu u istom svjetlu.

Cetinjani su svjesni da je Grbalj nezgodan protivnik, ali ipak vjeruju da su favoriti.

"Moraćemo da se potrudimo kako bismo to dokazali na terenu. Idemo na pobjedu koja bi nam svakako mnogo značila. Svjesni smo da nas očekuje još jedna teška utakmica, jer nema lakih protivnika. Izašli smo iz krize pobjedama nad Jezerom u Kupu i Zetom u prošlom kolu pa bi i treći trijumf u nizu bio prava stvar", kaže fudbaler Lovćena Balša Radović.

Prvi put od početka prvenstva, Lovćen nema personalnih problema, jer će Halilović moći da računa na Dejana Bogdanovića, ali i na Miloša Stevovića koji je takođe zbog povrede propustio posljednjih nekoliko kola.

Grbljani su u minulom kolu zaustavili pobjedničku seriju lidera Sutjeske (0:0), pa danas sa umjerenim optimizmom gostuju na “Obilića poljani”.

"U svaku utakmicu idemo sa željom da se nadigravamo, nadam se da ćemo ostati makar neporaženi. Nedostajaće nam samo Nemanja Nikolić, koji ima povredu pete, dok su ostali zdravi. Neće nam biti nimalo lako, Lovćen je dobio prošlu utakmicu, ali svjesni smo svojih kvaliteta, pokušaćemo da pobijedimo", kazao je Srđan Nikić, pomoćni trener Grblja.

Lovćen - Grbalj

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Miloš Asović (Berane). Početak u 15 časova.

Lovćen (4-2-3-1): Vujović - Mirković, Martinović, Novović, Vušurović - Hočko, Radović - Turković, Stevović, Đurišić - Perutović.

Grbalj (4-4-2): Radulović - Janković, I. Bogdanović, Glavan, Radusinović - N. Bogdanović, Ragipović, Matić, Đalac - Merdović, D. Nikolić.

Bonus video: