Lovćen i Zeta za drugu pobjedu

Da li fudbaleri Lovćena mogu do druge pobjede u prvenstvu, saznaće se danas, kada momci sa Obilića poljane na svom terenu ugoste ekipu Zete
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.09.2012. 10:45h

Da li fudbaleri Lovćena mogu do druge pobjede u prvenstvu, saznaće se danas, kada momci sa Obilića poljane na svom terenu ugoste ekipu Zete.

Nema sumnje da izabranici Slobodana Halilovića nisu u zavidnoj poziciji na tabeli, pa je zato duel sa Zetom od izuzetnog značaja za Cetinjane.

Dobra vijest je da će Halilović moći da računa na kapitena Luku Mirkovića, koji je zbog povrede propustio duele sa Jezerom i Sutjeskom.

Cetinjani poručuju da će se potruditi da iskoriste prednost domaćeg terena i tako dođu do novih bodova.

"Pobjeda u Kupu protiv ekipe Jezera, dosta je uradila za naše samopouzdanje, jer smo nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu zabilježili pobjedu, i to u gostima. Treba istaći da od početka takmičenja imamo kadrovskih problema zbog povreda, ali smo svjesni da to ne može da bude alibi za loše rezultate. Pružićemo svoj maksimum u ovom meču jer je pobjeda obavezna", optimističan je igrač Lovćena Ivan Pejaković.

Zeta je odahnula nakon trijumfa nad Čelikom na Trešnjici, prvog prvenstvenog. Izabranici Rada Vešovića pokušaće da i protiv Lovćena učine isto, ali je problem što su gosti značajno desetkovani...

"Pobjeda u prošlom kolu vratila nas je u život, ali imamo puno problema sa povredama i kaznama igrača. Sigurno nam neće nastupiti povrijeđeni Božović, Zarija Peličić i Miloš B. Radulović, dok su Kaluđerović i Knežević takođe roviti. Vladan Peličić je počeo da trenira tek prije nekoliko dana, dok Miloš M. Radulović nema pravo nastupa zbog crvenog kartona u prošlom kolu. Imamo, dakle, dosta problema, ali ne tražim alibi, idemo na pobjedu", kazao je trener Vešović.

Lovćen - Zeta

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Srđan Korać (Bar). Početak u 15.30 časova.

Lovćen (4-2-3-1): Vujović - Mirković, Martinović, Novović, Vušurović - Draganić, Radović - Pejaković, Hočko, Đurišić - Perutović.

Zeta (4-4-2): Radović - A. Dabić, Vujačić, Kaluđerović, Novović - Zlatičanin, Burzanović, Došljak, Boljević - Orlandić, Korać.

Bonus video: