Konačno pobijedio i Totenhem

Tim Andrea Viljaš-Boaša savladao Reding sa 3:1 u gostima, a engleski mediji su partiju londonskog tima na "Madejskom" okarakterisali kao "impresivnu".
0 komentar(a)
Džermejn Defo, Foto: Reuters
Džermejn Defo, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.09.2012. 18:23h

Nakon tri zvanična meča bez pobjede (dva remija kod kuće i poraz u Njukaslu), pritiska javnosti i prizivanja novog otkaza u Premijer ligi, Andre Viljaš-Boaš je došao na svoje.

Totenhem je savladao Reding sa 3:1 u gostima, a engleski mediji su partiju londonskog tima na "Madejskom" okarakterisali kao "impresivnu".

"Najbolja stvar u meču sa Redingom je želja igrača da isprave sve negativne stvari koje su nam se desile do sada. Nismo uvijek igrali loše, bilo je očekivano da krenu i pobjede. Trijumf je važan, ali on ne bi stigao da nije bilo prave reakcije ekipe", rekao je Portugalac.

Dvostruki strijelac za Sparse je bio Džermejn Defo, a upisao se i Garet Bejl. Jedini gol za Reding dao je velški reprezentativac Hol Robson-Kanu.

"Uvijek je potrebno vrijeme da tim reaguje kada dođe novi menadžer. Pobijedili smo na teškom terenu, dali tri gola i odigrali odličan meč", poručio je Defo.

Bonus video: