Mornar protiv Mogrena za izlazak iz krize

Izlazak iz serije loših rezultata, Barani će potražiti na domaćem terenu. Stiže tradicionalno neugodna ekipa Mogrena, željna novih bodova.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.09.2012. 11:17h

Izlazak iz serije loših rezultata, Barani će potražiti na domaćem terenu. Stiže tradicionalno neugodna ekipa Mogrena, željna novih bodova.

Pauza u šampionatu dobro je iskorišćena. Dodatno se radilo na uigravanju ekipe i podizanju fizičke spreme.

Otvorenog garda izabranici Obrena Sarića nastojaće da dođu do novih bodova. U timu neće biti povrijeđenog Jovančova.

"Želimo da konačno priredimo radost domaćim navijačima nakon početnog trijumfa sa Zetom. U nekim mečevima jednostavno nismo ni imali sreće, a ona je ponekad važan faktor u fudbalu. Mogren je ekipa koja zna da odigra u gostima, i nema sumnje da će pokušati da dođe do bodova u Baru. Vjerujem da im se možemo ravnopravno suprotstaviti", rekao je prvotimac Mornara Benjamin Kacić.

Budvani vjeruju da mogu da ostvare pozitivan rezultat na “Topolici”, a učinak u posljednja dva derbija može da ohrabri četu Branislava Milačića (Mogren je nakon trijumfa protiv Budućnosti pod Goricom remizirao sa Rudarom pred svojim navijačima).

"este, mada smo očekivali protiv Rudara da ćemo odigrati bolje. I Rudar je oslabljen, mislim da je ove sezone čitava liga lošija. Neće nam, međutim, biti lako protiv Mornara u Baru. Domaćin ima tri poraza, ali to ne smije da nas zavara, jer imaju mnogo dobre pojedince. U Baru će biti teško svim ekipama da osvoje bodove. Nadam se da ćemo odigrati čvrsto u odbrani, pa u napadu šta napravimo. Nadam se povoljnom rezultatu", kazao je Veselin Bojić, koji će danas igrati na poziciji štopera.

Budvani su oslabljeni neigranjem povrijeđenog kapitena Aleksandra Kapisode, dok je Miodrag Zec napustio Lugove (otišao u Tiranu).

Mornar - Mogren

Bar - Stadion “Topolica”. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje) i Marko Stanković (Cetinje). Početak u 16 časova.

Mornar (4-4-2): Radanović - Vojvodić, Rajković, Bubanja, Stanišić - Sekulić, Merdović, Kacić, Metović - Ćulafić, Marković.

Mogren (4-3-3): Butorović - Ivanović, Bojić, Radišić, Popović - Brnović, Mirković, Pržica - Vujović, Đoković, Đurović.

Bonus video: