Lovćen očekuje pravo lice protiv Jedinstva na "Obilića poljani"

"Raspoloženje u našem sastavu je dobro nakon prvog trijumfa i nadam se da smo spremni da upišemo nova tri boda, koja bi nam puno značila pred prvenstvenu pauzu", kaže Miloš Stevović, ofanzivni vezista Cetinjana.
2 komentar(a)
STEVOVIC, Foto: Luka ZEKOVIĆ
STEVOVIC, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Ažurirano: 01.09.2012. 10:04h

Fudbaleri Lovćena konačno su prošlog vikenda došli do prve pobjede u ovoj sezoni i tako osvojili veoma značajne bodove, koji su im pomogli da pobjegnu sa dna tabele. Pobjeda nad Mornarom, važna je za Cetinjane ne samo zbog bodova, već i samopouzdanja. A kakvu su terapiju dobili Cetinjani prvom pobjedom, danas će saznati ekipa Jedinstva.

"Konačno smo uspjeli da povežemo dobru igru i rezultat i dobili jak podsticaj pred nastavak šampionata. Poznato je da smo kasno ušli u pripremni period i zbog toga očekujem da naša prava izdanja tek slijede. Nemam puno informacija o našem današnjem protivniku. Ipak, uvodna kola su pokazala da su sve ekipe ujednačene i da su mečevi tvrdi i neizvjesni. Raspoloženje u našem sastavu je dobro nakon prvog trijumfa i nadam se da smo spremni da upišemo nova tri boda, koja bi nam puno značila pred prvenstvenu pauzu",kaže Miloš Stevović, jedan od najzaslužnijih za prvi trijumf Lovćena.

Nakon osvojenog samo jednog boda u tri meča povoljan rezultat na Cetinju je imperativ za fudbalere Jedinstva. Zato Bjelopoljci najavljuju ofanzivnu igru u današnjem duelu i žele da poprave utisak iz prethodnih kola. Trener Sreten Avramović moći će da računa na reprezentativca Ugande Judžina Sepiju koji će pojačati napad i odigrati prvu utakmicu u našoj ligi.

"Lovćen je uvijek opasan na svom terenu i svjesni smo da nas očekuje težak susret. Zato ćemo izgarati na terenu kako bismo ostvarili povoljan rezultat, a da bismo došli do cilja moramo taktički dobro da odradimo posao. Suprostavićemo se domaćinu napadačkom igrom i uvjeren sam da možemo odnijeti bodove sa Cetinja", kaže izuzetno talentovani bek Jedinstva Nemanja Gojačanin.

LOVĆEN - JEDINSTVO

Cetinje - Stadion „Obilića poljana”. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica), Miodrag Brajović (Spuž). Početak u 17 časova.

Lovćen (4-2-3-1): Vujović - Mirković, Novović, Vušurović, Marković - Martinović, Draganić - Radović, Pejaković, Stevović - Đurišić.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gojačanin, Fetahović, Vuković, Petrović - Drašković, Lamin, Medenica, Radunović - Sepia, Kajević.

Bonus video: