Gil: Runi nije na prodaju

"Mogu da kažem da nije bilo razgovora o njegovom odlasku. On ima višegodišnji ugovor i glavni je igrač tima", objasnio operativac engleskog vicešampiona
0 komentar(a)
Runi, Foto: Beta/AP
Runi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.08.2012. 12:54h

Čelnici Mančester junajteda poručili su da napadač Vejn Runi nije na prodaju.

Proteklih dana u britanskoj javnosti pojavila se informacija bi Runi do kraja prelaznog roka mogao da napusti "Old Traford”, jer menadžer Aleks Ferguson nije zadovoljan njegovim zalaganjem i motivacijom i da zbog toga nisu u dobrim odnosima.

Međutim, izjava izvršnog direktora "crvenih đavola” Dejvida Gila stavila je tačku na sve špekulacije o statusu jednog od najboljih igrača na svijetu.

"Vejn nije na prodaju i mogu da kažem da nije bilo razgovora o njegovom odlasku. On ima višegodišnji ugovor i glavni je igrač tima. Riječ je o odličnom fudbaleru, koji je doživio povredu, ali očekujemo da se brzo vrati na teren. U meču protiv Fulama nije bio starter, jer je Ferguson tako odlučio. On bira tim za koji misli da će ostvariti pobjedu i do sada je bio uspješan u tome”, rekao je Gil.

Runi će zbog povrede butnog mišica odsustvovati sa terena dva mjeseca, a povredu je zaradio u finišu utakmice protiv Fulama.

Bonus video: