Nova opcija: Siti daje 30 miliona za Stevana Jovetića

"Goal.com" ističe da je crnogorski as najbliži da pojača šampiona Engleske nakon što je stigla ponuda koja se dopada i Fiorentini...
18 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.08.2012. 15:38h

Ostrvo zove Stevana Jovetića – kako piše “goal.com”, menadžer Mančester sitija Roberto Manćini želi da dovede crnogorskog asa i time završi prelazni rok koji traje do 31. avgusta.

Juventus je po svemu sudeći odustao od Jovetića, a "građani" su, kako prenosi specijalizovani fudbalski sajt, spremni da ponude baš ono što traži “viola” - 30 miliona eura.

Čelnici Fiorentine su odavno rekli da ulaze u pregovore samo s onim klubovima koji ponude makar 30 miliona, pa je Siti u ovom trenutku jedini zainteresovani za najboljeg igrača tima iz Firence.

"Siti želi da uradi nešto veliko u prelaznom roku i odgovori na prelazak Robina van Persija u Junajted", piše "goal.com".

Da u cijeloj priči ima logike može da se zaključi i po tome što je Siti krenuo u napad na Stevana samo dan nakon što se povrijedio Serhio Aguero u 1. kolu Premijer lige protiv Sautemptona.

Argentinac je povrijedio koljeno, i dalje se čekaju analize da bi se znalo koliko je situacija ozbiljna.

I iz Italije stižu informacije da Jovetić želi da ide, bez obzira na to što je trener Fiorentine Vinćenco Montela prije dva dana rekao da je "Stevan srećan u Firenci i da misli da će ostati".

"Jovetić nije srećan zbog ovakve situacije. On je zvijezda u Fiorentini, ali to nije ono što želi – on bi da bude dio tima koji je pun zvijezda", rekao je za "goal.com" neimenovani izvor blizak Fiorentini.

Bonus video: