Bez golova u komšijskom derbiju

U komšijskom derbiju pod Malim brdom nije bilo golova, što je nakon svega viđenog i najrealniji ishod.
50 pregleda 0 komentar(a)
Dzembo, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dzembo, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.08.2012. 09:33h

U komšijskom derbiju pod Malim brdom nije bilo golova, što je nakon svega viđenog i najrealniji ishod. Prvo je zaprijetio domaćin, tačnije Radulović, ali je lopta završila pored Butorovićevog gola. Nakon toga i Pepić je oprobao šut.

Fudbaleri Mogrena uzvratili su nakon toga - Bakić je u 33. minutu šutirao sa 18 metara, a jednom je i Vujović zaprijetio domaćinu. Budvani su, međutim, uspjeli da u posljednjem minutu prvog dijela stvore stopostotnu šansu - Radišić je već bio savladao golmana Petrovčana Popovića, ali je štoper domaćina Grbović intervenisao ispred gol-crte.

U nastavku su i jedni i drugi igrali otvorenije, što je najavio Pepić, koji je u 53. minutu zaprijetio Budvanima. Samo nekoliko minuta kasnije gosti su režirali lijepu akciju, ali je Vujović sa sedam-osam metara glavom šutirao pored gola. Isti igrač bio je neprecizan već u narednom napadu.

U finišu nije bilo puno uzbuđenja, samo što su oba rivala završila utakmicu sa desetoricom. Prvo su gosti ostali bez Mirkovića (zbog druge javne opomene), dok je u finišu i Graovac iz istog razloga morao prije vremena u svlačionicu.

PETROVAC - MOGREN 0:0

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Gledalaca: oko 300. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje), Vladan Todorović (Nikšić). Žuti kartoni: Graovac, Mrvaljević, Šofranac, Golubović, Pepić (Petrovac), Mirković, Bakić, Zec, Bojić (Mogren). Crveni kartoni: Graovac u 85. minutu (Petrovac), Mirković u 52. minutu (Mogren).Petrovac: Popović -, Mrvaljević 6, Grbović 6, Graovac 6, Golubović 6, Jablan 6,5, Šofranac 5,5, Vujačić 5,5 (Muhović 6), Jovanović 5,5 (Živković 5,5), Radulović 6, Pepić 6 (Đukić 5,5).

Mogren: Butorović - Ivanović 6, Popović 6, Kapisoda 6, Radišić 6,5, Mirković 5,5, Lagator 6,5, Bakić 6,5, Zec 5,5 (Đoković), Đurović 5,5 (Bojić 5,5), Vujović 5,5 (Pržica).

Bonus video: