Mogren debituje u Petrovcu

"Krećemo protiv Petrovca, igramo sa ozbiljnim timom koji se pojačao tokom ljeta", rekao je Branislav Milačić, trener mogrena.
63 pregleda 0 komentar(a)
Branislav Milačić, Foto: Luka Zeković
Branislav Milačić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.08.2012. 10:03h

Poslije remija bez golova u Grblju, Petrovčani su na slatkim mukama. Gotovo kompletan igrački kadar spreman je da izađe na megdan tradicionalnom rivalu, komšijama iz Budve, a u tim se nakon suspenzije vraćaju Leverda i Đukić. Ambicije su ove sezone izuzetno visoke, pa se Petrovčani u skladu sa tim ponašaju pred meč sa Mogrenom.

- I prvi meč je pokazao da posjedujemo kvalitet, a sada je vrijeme da obradujemo domaće navijače. Poštujemo Mogren, uvijek je bilo tako. Znamo, međutim, da posjedujemo kvalitet koji je neophodan i pravo je vrijemo da ga pokažemo. Gosti su praktično odmarali i nema sumnje da će krajnje motivisani dočekati prvi meč. Mi smo, međutim, zdravi, spremni i orni da upišemo bodove - rekao je Vanja Pejović, trener golmana Petrovca.

Mogrenu je ukinuta suspenzija zbog neizvršavanja odluke Arbitražnog suda FSCG, jer je uprava Budvana prije nekoliko dana regulisala dug prema igračima. Premijerni meč protiv Mladosti registrovan je službenim rezultatom 3:0 u korist podgoričkog kluba, pa će “žuti” danas debitovati protiv tradicionalno neugodnih komšija...

- U principu, to nas nije poremetilo. Tako se desilo, a nije problem bio do mene i fudbalera. Idemo dalje, što kažu moji igrači “Dali smo protivnicima tri boda fore”. Sada krećemo protiv Petrovca, igramo sa ozbiljnim timom koji se pojačao tokom ljeta. Idemo da se nadigravamo sa njima, pa ćemo da vidimo - ističe Branislav Milačić, trener Mogrena.

Milačić ne može da računa na Brnovića i Zeca zbog bolesti, dok se Nuhodžić žali na povredu.

PETROVAC - MOGREN

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje), Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 17 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Graovac, Radulović, Grbović, Mrvaljević - Šofranac, Pepić, Đukić, Jovanović - Jablan, Vujačić.

Mogren (4-2-3-1): Butorović - Ivanović, Kapisoda, Radišić, Popović - Bojić, Mirković - Bakić, Đoković, Đurović - Vujović.

Bonus video: