Grbalj protiv Petrovca: Važan je dobar start

"Pokušaćemo da osvojimo tri boda već na početku sezone, čime bismo dobili vjetar u leđa pred naredna iskušenja", kazao je Nedović
53 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.08.2012. 13:10h

Grbljani su promijenili puno u minulom prelaznom roku (otišlo je čak 11, a došlo sedam fudbalera), ali trener Aleksandar Nedović vjeruje da će njegov tim djelovati kako treba u zvaničnim mečevima...

"S obzirom na to da je ekipa bila takmičarski nastrojena u pripremnom periodu, očekujem pravu reakciju i u prvenstvu. Imamo problem sa rovitim Đalcem, te Glavanom, ali vjerujem da će oni koji dobiju šansu dati sve od sebe. Igramo protiv možda i najiskusnije ekipe u ligi, a svima je bitno da što uspješnije startuju. Pokušaćemo da osvojimo tri boda već na početku sezone, čime bismo dobili vjetar u leđa pred naredna iskušenja", kazao je Nedović.

Svi u taboru Petrovca imaju jasnu želju pred početak prvog duela u novoj sezoni - pozitivan rezultat u meču sa neugodnim komšijama.

Najveći aduti čete Milorada Malovrazića trebalo bi da budu neznatno izmijenjen igrački kadar, ekipa koja je dugo na okupu, zdrava atmosfera i adekvatna pojačanja u svim linijama tima. Prvi meč, ipak, poziva na oprez...

"Uvijek su mečevi sa Grbljem imali dodatni naboj, rezultatsku neizvjesnost, donosili borbu na svakom dijelu terena. Oba tima žele premijerni uspjeh i početak dobre serije. Nastojaćemo da iznenadimo rivala. Vrijedno smo radili, dobro se pripremili, a novajlije su se adekvatno uklopile. Imamo malih kadrovskih problema, jer zbog povreda u timu neće biti Miloša Radulovića, Zvicera a najvjerovatnije ni Gazivode. Zbog kartona ne mogu da nastupe Đukić i Leverda. Imam, ipak, dobar tim i ne sumnjam u premijerni uspjeh", naglasio je Rudolf Marčić, pomoćni trener Petrovca.

Grbalj - Petrovac

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 17.30 časova.

Grbalj (4-4-2): Radulović - Mikijelj, I. Bogdanović, Carević, Radusinović - Martinović, Ragipović, Matić, Janković - D. Nikolić, N. Nikolić.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Graovac, Grbović, Mrvaljević - Šofranac, Jovanović, Marković, Pepić - Jablan, Vujačić.

Bonus video: