Vešović: Nismo svjesni šta smo napravili

"Sarajevo je prepotentno ušlo u meč. Ne znam zbog čega, pa u prvom meču su dali golove iz naših kardinalnih grešaka”, rekao je Vešović
3 komentar(a)
Rade Vešović, Foto: Vesko Belojević
Rade Vešović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.08.2012. 22:27h

Trener Zete Rade Vešović imao je puno razloga da bude ponosan, jer njegovi puleni od početka jula ruše redom na međunarodnoj sceni - Pjunik, JJK, pa Sarajevo...

„Emocije su nenormalne, bojim se da ne pretjeram. Ovo je ogroman uspjeh, nismo svjesni šta smo napravili. Dobro smo otvorili meč, a moji igrači su prevazišli sebe, pružili 150 odsto. I kao nagrada stigao je plasman u plej-of. Tri dana smo pripremali taktiku u miru, u Baru. Imali smo sreću da otvorimo meč pogotkom, uspjeli smo da prođemo dalje. Sarajevo je prepotentno ušlo u meč. Ne znam zbog čega, pa u prvom meču su dali golove iz naših kardinalnih grešaka”, rekao je Vešović.

A sada slijedi četvrta runda kvalifikacija za Ligu Evrope i gotovo izvjesno - istinski spektakl...

"Ništa nije isključeno, jer ima i ekipa sa kojima možemo da igramo. Ali, može da dođe i neki jaki rival, recimo Liverpul. Ko god dođe - neka je dobro došao", zaključio je trener Zete.

U klubu iz Golubovaca očekuju žrijeb za četvrto (posljednje) kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, koji se održava sjutra u Nionu.

Bonus video: