Jedinstvo na Zlatiboru: Na redu su utakmice

Na Zlatiboru ćemo raditi sa loptom i odigrati više kontrolnih utakmica da bi uigrali ekipu - kazao je trener Jedinstva Jovica Nikolić
112 pregleda 1 komentar(a)
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.07.2012. 13:04h

Fudbaleri Jedinstva će pripreme za nastupajuću sezonu u Prvoj ligi nastaviti na Zlatiboru.

Trener Jovica Nikolić je na put poveo 28 igrača, a među njima su i pojačanja u odnosu na sastav koji je kroz baraž izborio prvoligaški status.

Nikola Radulović je došao iz Grblja, iz Berana su stigli Aleksandar Šćekić i Zoran Aković, Saša Medenica je prošao školu Budućnosti, dok je Bojan Ušumović nastupao za somborski Radnički.

Novajlije u timu Bjelopoljaca su i Vladimir Pešić koji je prethodnu sezonu proveo u Slovačkoj, ali i Beograđanin Vladislav Rosić. Jedinstvo je dobilo i novog sportskog direktora u liku Suada Cula Kolića, nekadašnjeg fudbalera Jedinstva, ali i Sarajeva i Prištine.

- Zadovoljan sam učinjenim u dosadašnjem dijelu priprema i vjerujem da će ekipa spremna dočekati start šampionata. Prvi dio priprema igrači su odlično odradili na našem stadionu i u teretani. Pored svih problema uprava kluba i rukovodstvo opštine trude se da nam obezbijede dobre uslove, tako da sam izuzetno zadovoljan. Svi smo se maksimalno angažovali kako bi bili potpuno spremni za nastup u Prvoj ligi, što je veliki izazov za sve nas. Na Zlatiboru ćemo raditi sa loptom i odigrati više kontrolnih utakmica da bi uigrali ekipu - kazao je Nikolić.

Fudbaleri Jedinstva vratiće se pred start prvenstva u Bijelo Polje, gdje ih očekuje susret prvog kola protiv Rudara.

Bonus video: