Fiorentina odbila ponudu Juvea za Jovetića

Navodno, čelnici Juvea su ponudili 13 miliona eura plus Alesandra Matrija i Mikelea Pacijencu, ali to nije impresioniralo nikog u Firenci.
5 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.07.2012. 10:43h

Prva ponuda koju je Juventus poslao za Stevana Jovetića je glatko odbijena, otkriva specijalizovani fudbalski sajt "goal.com".

Navodno, čelnici Juvea su ponudili 13 miliona eura plus Alesandra Matrija i Mikelea Pacijencu, ali to nije impresioniralo nikog u Firenci.

"Viola", naime, ne želi ni da čuje za manju cifru od 30 miliona za crnogorskog asa i interesuje je samo keš.

"Fiorentina je obavijestila Juventus da je ne interesuje nijedan fudbaler kao zamjena. Da bi počeli pregovori, 30 miliona treba da budu na stolu", piše "goal.com".

Italijanski šampion za sada ne želi da spremi taj novac, iako mu je Jovetić prioritet u ljetnjem prelaznom roku, ali...

"Jovetić je pravi igrač za nas", rekao je sinoć sportski direktor Juvea Đuzepe Marota.

Kako ističe "goal.com", cijenu bi mogao da spusti jedino sam fudbaler ukoliko bude insistirao da ga "ljubičasti" po svaku cijenu puste da ide u Torino.

Kako sada stvari stoje, bivšeg kapitena Partizana samo čudo može da zadrži u Fiorentini, a situaciju i dalje prati Čelzi koji je, dok se nije pojavio Juve, važio za najozbiljnijeg kupca...

A da je Fiorentina odlučna u namjeri da ne proda Stevana ispod cijene najavio je sportski direktor Danijele Prade.

"Razgovarao sam sa vlasnicima kluba i rekli su mi da Jovetić nije na prodaju. Jedino ako neko ponudi 30 miliona, bez igrača uključenih u razmjenu, možemo da sjednemo za sto i pregovaramo", kazao je Prade.

Bonus video: