Ivezić: Odlazim iz dva razloga

"Inače, Jedinstvu želim sve najbolje jer je taj klub dio mog života, a igračima uspješan start u Prvoj ligi”, kaže u saopštenju Stojan Ivezić
68 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2012. 07:58h

Nakon saoštenja doskorašnjeg sportskog direktora Jedinstva Save Kovačevića, te reakcije uprave bjelopoljskog kluba, oglasio se i Stojan-Njano Ivezić, dugogodišnji fudbaler, trener i donedavni član Uprave Jedinstva.

“Podnio sam ostavku u IO FK Jedinstvo i to iz dva razloga koji su podjednako bitni. Prvi razlog je prestanak saradnje sa pravim fudbalskim profesionalcem Savom Kovačevićem koji je sav svoj radni potencijal stavio u službu kluba, a koji vrlo dobro zna da procijeni vrijednost igrača i trenera. Kovačević je bio na putu da postavi klub na zdrave temelje, a u tome je spriječen od uprave.

Drugi razlog je što ne želim da svojim prisustvom aminujem enormno trošenje novca poreskih obveznika Bijelog Polja na igrače i trenere, a po ličnim simpatijama predsjednika kluba. Inače, Jedinstvu želim sve najbolje jer je taj klub dio mog života, a igračima uspješan start u Prvoj ligi”, kaže u saopštenju Stojan Ivezić.

Bonus video: