Bećiraj: Razmišljam samo o Ludogorecu

“Modri” u srijedu veče u Razrgaru igraju protiv bugarskog šampiona Ludogoreca prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona
1 komentar(a)
Fatos Bećiraj, Foto: Savo PRELEVIĆ
Fatos Bećiraj, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 15.07.2012. 19:14h

Nastavljali Fatos Bećiraj karijeru u Hofenhajmu? Ako, nastavlja, kada će se realizovati transfer?

Ovo su pitanja koja već tri dana postavljaju hrvatski mediji.

“Jutarnji list” je tako napisao da “iako signali oko Maksimira tvrde kako je četiri miliona eura vrijedan transfer u Hofenhajm praktično dogovoren do najsitnijih detalja, službene potvrde još uvijek nema”.

Za dozu dramatike pobrinuo se i sam Bećiraj, koji tvrdi da ne zna ništa o eventualnoj promjeni poslodavca.

"Iskreno, nemam pojma", dočekao je Bećiraj novinare nakon treninga Dinama.

"Bio sam dva dana van Zagreba i sve što znam o transferu u Hofenhajm je ono što su mi rekli prijatelji, a oni su to pročitali u novinama", tvrdi najbolji strijelac hrvatskog šampionata u minuloj sezoni.

Bećiraj, za sada, ne bi da priča o transferu.

"Gledajte, imamo važnu utakmicu za tri dana i zanima me isključivo kako da eliminišemo Ludodogrec. Sve ostalo je u sferi nagađanja i nemam potrebu to da komentarišem. Shvatite me", apelovao je Bećiraj, od čijeg bi eventualnog transfera značajno profitirala i Budućnost, koju sljeduje čak 30 odsto obeštećenja koje će biti uplaćemo na račun Dinama.

“Modri” u srijedu veče u Razrgaru igraju protiv bugarskog šampiona Ludogoreca prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mogao je to da bude duel crnogorskih reprezentativaca Bećiraja i Mladena Kašćelana, ali se 29-godišnji Kotoranin vratio u Jagieloniju, pošto mu je istekla polugodišnja pozajmica u Ludogorecu.

Bećiraj je stigao u Budućnost prije dvije sezone za 400 hiljada eura, koliko je Zdravko Mamić uplatio na račun Budućnosti, uz obavezu da doplati još 500 hiljada ili procenat od 30 odsto od narednog transfera. Izabrao je ovo drugo...

Bećiraj je u međuvremenu s Dinamom je osvojio dvije titule prvaka Hrvatske i dva Kupa, a prošle sezone bio je najbolji strijelac lige.

“Uz status reprezentativca Crne Gore, to su i više nego dovoljni argumenti za četiri miliona eura koje je spreman da izdvoji Hofenhajm”, zaključuje priču oko Bećiraja zagrebački “Jutarnji list”.

Bonus video: