Ponovo ciljaju vrh

"Počinjemo danas, narednih dana bićemo u Budvi gdje će se obaviti ljekarski pregledi, a nakon toga nastavićemo pripreme negdje u Vojvodini", rekao je Branislav Milačić, trener Mogrena.
0 komentar(a)
Brano, Foto: Boris Pejović
Brano, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.06.2012. 17:51h

Mogren ovog ljeta neće igrati na evropskoj sceni, pa su Budvani imali čitav mjesec da se odmore - trener Branislav Milačić juče je obavio prozivku, a njegov tim će danas odraditi prvi ljetnji trening. Nije bilo mnogo promjena u igračkom kadru, otišli su Luka Đorđević (pojačao Zenit) i Danilo Ćulafić, dok su pojačanja, za sada, još u najavi...

Izvjesno je, međutim, da će biti novih promjena u igračkom kadru - kapiten Marko Bakić je počeo pripreme sa budvanskim timom, ali je i njegov odlazak gotovo izvjestan. U taboru Mogrena čekaju Fiorentinu...

"Počinjemo danas, narednih dana bićemo u Budvi gdje će se obaviti ljekarski pregledi, a nakon toga nastavićemo pripreme negdje u Vojvodini. Vjerujem da ćemo brzo dobiti i pojačanja, a moguće da ode i golman Šćekić, koji želi da promijeni sredinu i klub mu neće praviti problem. S druge strane, možemo da računamo na oporavljenog Todorovića, dok je Bogić uzeo ispisnicu", rekao je Milačić.

Budvani su proteklu sezonu završili na četvrtom mjestu, mada su vodili borbu za treću poziciju sve dok uprava nije odustala od borbe za Evropu (klub nije uložio žalbu na odluku komisije za licenciranje).

No, i u predstojećoj sezoni Mogren ima visoke ciljeve...

"Nedostajaće Đorđević, a vidjećemo ko će nam doći. U svakom slučaju, cilj je vrh tabele. Imamo potencijal i kvalitet da se borimo za tako nešto", zaključio je trener Mogrena.

Bonus video: