Mojes glavni kandidat za menadžera Totenhema

Četrdesetdevetogodišnji Mojes je već deset sezona na klupi Evertona i željan je novih izazova, pošto je sa Evertonom uradio dosta dobrih stvari proteklih sezona iako je imao ograničen budžet
0 komentar(a)
Dejvid Mojes, Foto: Footie.co.za
Dejvid Mojes, Foto: Footie.co.za
Ažurirano: 15.06.2012. 18:04h

Dejvid Mojes će se za vikend vratiti sa odmora u Americi zbog razgovora sa predsjednikom Evertona Bilom Kenrajtom oko svoje budućnosti.

Mojes je prvi pik Danijela Leva za novog menadžera Totenhema nakon odlaska Harija Rednapa.

Aktuelni trener tima sa “Gudison parka” je zainteresovan za preuzimanje Totenhema, a Kenrajt će mu, kako pišu britanski mediji, ponuditi produžetak saradnje koji ističe narednog ljeta.

Četrdesetdevetogodišnji Mojes je već deset sezona na klupi Evertona i željan je novih izazova, pošto je sa Evertonom uradio dosta dobrih stvari proteklih sezona iako je imao ograničen budžet.

On je sa “karamelama” u nedavno završenoj sezoni zauzeo sedmo mjesto u Premijer ligi, ali je poznato da je sve više nezadovoljna zbog nedostatka sredstava na raspolaganju za pojačanja.

Kenrajt će pokušati da dovede nekoliko igrača tokom ljeta, ali je teško očekivati da će to biti dovoljno da Mojes ostane.

Njih dvojica imaju dobar odnos i ako Mojes odluči da napusti Everton, Kenrajt mu neće praviti problem.

Najkasnije u ponedjeljak biće poznato da li Mojes odlazi u Totenhem ili ne.

U ovom trenutku mnogo je bliži “Vajt Hart Lejnu” nego ostanku na klupi Evertona.

Bonus video: