Mornar - Berane: Formalnost, ili...

Mornar dobio prvi meč 2:1. Beranci ispali iz Prve lige svaki put kada su igrali u eliti. Da li će se istorija ponoviti treći put u minulih šest godina, odgovor će dati barskih 90 minuta
83 pregleda 4 komentar(a)
Mornar, Foto: Anto Baković
Mornar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 07.06.2012. 10:27h

Kompletna sezona Mornara staje u jedan meč. Barani su u Beranama odigrali duel u maniru prvoligaške ekipe, napravili prvi veliki korak ka eltnom rangu, postigli dva gola na gostujućem terenu, i sa puno optimizma dočekuju revanš.

Doza opreza i pored pozitivnog rezultata postoji, tim prije što gosti vjerovatno ne mogu ponoviti u svega nekoliko dana dva loša izdanja.

Povreda Jovovića je još nepoznanica, ali za šefa stručnog štaba Obrena Sarića svi igrači su jednaki.

I bez obzira ko istrči na teren SRC “ Topolica”, pristup mora biti kao u prvom meču.

"To je i jedini pravi recept za uspjeh. Znao sam da moji momci posjeduju kvalitet i to smo dokazali. Sada je ostao samo jedan meč u kojem staje kompletna sezona".

"Meč u kojem imamo realnu priliku da zaigramo u eliti, na dobrobit ovog grada i armije navijača koja nas je bodrila i u prvom duelu. Moramo biti skoncentrisani, a takođe moramo gostima pokazati da nemaju šta da traže na našem terenu".

"Rani gol bi vjerovatno riješio sve dileme. I cilj nam je da napadnemo rivala od samog starta. Vjerujem da smo kadri da ostvarimo taj cilj", poručio je šef struke Mornara Obren Sarić.

Beranci su ispali iz Prve lige svaki put kada su igrali u eliti. Da li će se istorija ponoviti treći put u minulih šest godina, odgovor će dati barskih 90 minuta.

"Podbacili smo u prvoj utakmici, ali ostao je revanš i nije sve izgubljeno. Ono što definitivno moramo jeste da pobijedimo u Baru i to sa dva postignuta gola".

"Neće biti lako, jer je na drugoj strani vrlo iskusan protivnik, osokoljen pobjedom u prvom meču. Ipak, vjerujemo u svoje mogućnosti, uprkos porazu u tom prvom susretu. Berane zaslužuje da ima prvoligaša", kaže Milivoje Novović, pouzdani štoper Beranaca.

Mornar - Berane (prvi meč 2:1)

Bar - Stadion “Topolica”. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Nikola Razić (Podgorica). Početak u 17.30 časova.

Mornar (4-4-2): Radanović - Tomašević, Vojvodić, Jelenić, Bubanja - Obradović. Merdović, Kacić, Metović - Jovančov, Bogdanović (Jovović).

Berane (4-5-1): Aković - Rugovac, Šćekić, Novović, Lutovac - Vučinić, Cimbaljević, Osmajlić, Bojović, Radović - Lalević.

Bonus video: