Petrovac za prestiž, dečić ne vjeruje u baraž

"Idemo da pobijedimo i uradimo što je do nas, mada smatramo da će nam duel u Petrovcu biti samo priprema za baraž", rekao je Edin Lekić...
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2012. 08:58h

Poslije brojnih radosti koje su fudbaleri Petrovca ove sezone priredili svojim navijačima, došlo je vrijeme da se svi zajedno oproste od uspješne sezone. Prema želji svih u klubu - u maniru u kojem su i odigrali veći dio takmičarske godine.

Sa željom da zabilježe i treći uzastopni trijumf i na taj način zaokruže dobre partije kod kuće.

"Nama ovaj meč kao i nekoliko prethodnih ima samo ulogu očuvanja prestiža. Pokazali smo da bez obzira što kome treba, Petrovac ne igra za druge timove, več igramo fer i pošten fudbal do posljednjeg atoma snage. I takav imidž ne želimo da pokvarimo na kraju. Tako će biti i ovoga puta. Igraćemo otvorenog garda, za gol više. Očekujem da na uspješan način okončamo uspješnu sezonu", rekao je golman Petrovca Dragan Masoničić.

Iako su u prethodnom kolu kući nadigrali Mladost (2:0), U Dečiću nemaju iluzija oko mogućnosti da izbore baraž, iako teorijski još imaju šanse i za direktan opstanak.

"Idemo da pobijedimo i uradimo što je do nas, mada smatramo da će nam duel u Petrovcu biti samo priprema za baraž. Mišljenja smo da ekipe kojima trebaju bodovi neće svoje šanse ispustiti u posljednejm kolu. I u prethodnom kolu Mladost nije iskoristila neke šanse, mi svoje jesmo i zasluženo smo slavili. Promašaji i neke sudijske greške doveli su nas u poziciju da svoj opstanak u društvo najboljih tražimo kroz baraž. Zbog kartona protiv Petrovca neće igrati Nuhodžić i Živković, koji će propustiti i prvi meč baraža", kazao je kapiten Dečića Edin Lekić.

PETROVAC - DEČIĆ

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica) i Milutin Đukić (Cetinje). Početak u 17.30 časova.

Petrovac (4-4-2): Masoničić - Mi. Radulović, Mrvaljević, Mihailović , Čarapić - Jovanović, Marković, Muhović, Leverda - Dragićević, Vujačić.

Dečić (4-4-2): Pavićević - Padović, Gutić, Radulović, Nelević - Vučković, Đukić, Pepić, Lazarević - Lekić, Adžović.

Bonus video: