Varvari neće da kvare „praznik”

"Gospodo delegati, upravni odbog FSCG, sudije, mještani, navijači i rodbina domaćih fudbalera, dakle - svih 50 njih, moći će u miru da odgledaju još jedan derbi”, kaže se u saopštenju.
71 pregleda 15 komentar(a)
Varvari, Foto: Savo Prelević
Varvari, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.05.2012. 10:03h

Budućnost će u Budvi biti bez podrške navijača, koji su se odlučili za bojkot nakon odluke Disciplinske komisije FSCG da meč sa Rudarom naredne subote bude zatvoren za publiku.

U saopštenju podgoričkih navijača se kaže:

“Kao glavni faktor u remećenju idealnih uslova u kojima se odigrava “Budućnost protiv ostatka Crne Gore” liga, navijačka grupa “varvari” neće svojim prisustvom uništiti fudbalski praznik u Budvi.

"Naša grupa koju dominantno čine huligani, antisocijalni elementi svake vrste i ljudi zakleti da uništavaju regularnost takmičenja, na velelepnim tribinama na Lugovima neće pustiti ni glas, a renoviranoj travu na terenu bivšeg šampiona neće gorjeti naše baklje, kojim uvijek pokušavamo da oštetimo divne fudbalske predstave".

"Gospodo delegati, upravni odbog FSCG, sudije, mještani, navijači i rodbina domaćih fudbalera, dakle - svih 50 njih, moći će u miru da odgledaju još jedan derbi”, kaže se između ostalog u saopštenju.

Bonus video: