Zeta favorit protiv Bokelja

Iako je osigurala evropsku vizu, Zeta danas na Trešnjici želi da opravda ulogu favorita protiv Bokelja, koji se praktično oprostio od elite.
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 19.05.2012. 11:55h

Iako je osigurala evropsku vizu, Zeta danas na Trešnjici želi da opravda ulogu favorita protiv Bokelja, koji se praktično oprostio od elite.

Ekipa Rada Vešovića u minulom kolu je remizirala pod Goricom (2:2) i time zaustavila seriju od deset vezanih pobjeda lidera Budućnosti.

"Moguće da će trener isprobati i neke mlađe igrače, ali u kojem god sastavu da nastupimo mislim da bi sve sem našeg trijumfa bilo iznenađenje. U minulom kolu smo odigrali dobro protiv Budućnosti, a današnjom pobjedom obezbijedili bismo treće mjesto. Želimo da potvrdimo da smo posle Budućnosti i Rudara najbolja ekipa u Crnoj Gori", rekao je Saša Ivanović, golman Zete.

Trener Vešović ima dvojicu prvotimaca sa kartonima - Novović nema pravo nastupa, dok Miloš M. Radulović može da bira da li će pauzirati danas ili u narednom okršaju.

U Bokelju su se pomirili sa sudbinom - tri kola prije kraja posljednjeplasirani Kotorani su na sedam bodova minusa u odnosu na ekipe koje su u zoni baraža...

"Imali smo šansi prije posljednjeg meča sa Petrovcem, ali smo pretpostavljali za neke stvari. Sada teorija i ne igra ulogu, pa ćemo u preostala tri meča pružiti šansu mlađim snagama, igračima koji su imali manju minutažu u dosadašnjem dijelu sezone. Želimo da zaokružimo tim za narednu sezonu. A što se tiče današnjeg okršaja, Zeta rasterećeno ulazi u meč pa vjerujem da će utakmica biti lijepa za gledanje. Neka pobijedi bolji", kazao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Zeta - Bokelj

Golubovci - Stadion “Trešnjica”. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 17.30 časova.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - M. M. Radulović (A. Dabić), Kaluđerović, M. B. Radulović, Zlatičanin - Z. Peličić, Burzanović, Božović - Došljak, Knežević - Korać.

Bokelj (4-2-3-1): Petković - Spalević, V. Pavićević, Todorović, Vušurović - Arsenijević, Stojanović - Vuković, Krsmanović, Molabećirović - Kasalica.

Bonus video: