Za Bokelj tanka nada

Situacija je stvarno teška, ali ljudski je nadati se. Odigraćemo svaku utakmicu do kraja pošteno, pa ćemo da vidimo - kaže Igor Arsenijević, kapiten Bokelja.
0 komentar(a)
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 12.05.2012. 08:31h

Posljednjeplasiranom Bokelju, koji ima pet bodova manje od Sutjeske, a šest od trenutno desetoplasiranih Beranaca, ostala je samo tanka nada. No, iako svjesni da su im šanse da izbjegnu ispadanje teoretske, puleni Slobodana Draškovića dočekuju Petrovac sa ciljem da ostvare pozitivan rezultat.

- Situacija je stvarno teška, ali ljudski je nadati se. Odigraćemo svaku utakmicu do kraja pošteno, pa ćemo da vidimo. Biće teško i danas, jer Petrovac je dobra ekipa koja je u gornjem dijelu tabele i koja je svoje ambicije davno ostvarila - kaže Igor Arsenijević, kapiten Bokelja.

Petrovčani žele da izbrišu loš utisak i gorčinu poraza nakon duela sa liderom. Gostovanje u Kotoru stiže u pravo vrijeme da ekipa Milorada Malovrazića ponovo pokaže da je blijeda partija iz prethodnog kola samo posljedica lošeg dana. Svjesni su gosti da rivalu „ gori“ pod nogama i da posao u takvoj situaciji neće biti nimalo lak.

- U prošlom meču podbacili smo u svim segmentima igre, i iskreno ne vjerujem da nam se takav pristup ne može više ponoviti. Misli smo sredili, čiste i bistre glave odlazimo u Kotor. Željni novog dokazivanja, pokušaćemo da odigramo na nivou nekih ranijih partija. Znamo da domaći žele da stignu do sva tri boda, ali i mi imamo svoju računicu - rekao je vezista Petrovca Bojan Golubović.

BOKELJ - PETROVAC

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić) i Željko Pavićević (Podgorica). Početak u 17 časova.

Bokelj (4-4-2): Petković - V. Pavićević, Videkanić, Arsenijević, Todorović - Vušurović, Makarić, Vuković, I. Pavićević - Stojanović, Kasalica.

Petrovac (4-4-2): Popović - Mi. Radulović, Čarapić, Grbović, Graovac - Golubović, Šofranac, Jovanović, Ma. Radulović - Dragićević, Leverda.

Bonus video: