Lovćen protiv Berana pred novim imperativom

"Smatram da smo kvalitetniji od Beranaca, a imamo i prednost domaćeg terena koju moramo da iskoristimo", kaže golman Lovćena, Mićo Perović.
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.05.2012. 08:50h

Još jednom će ove sezone fudbaleri Lovćena igrati pod presijom - imperativa pobjede.

Na Obilića poljani gostuje Berane, a pobjeda bi izabranicima Radovana Kavaje širom ostavila otvorena opstanka u eliti. Osim pritiska, dodatni hendikep za domaću ekipu može da bude neigranje Saše Ćetkovića i Miloša Petrovića.

"Šampionat ulazi u završnicu, a mi još nismo obezbijedili opstanak. Mislim da će biti neizvjesno do samog kraja. U Zeti smo bili veoma blizu dobrog rezultata i važnih bodova, ali nismo uspjeli. Jednostavno, danas moramo da pobijedimo Berane, koje je veoma kvalitetna i nezgodna ekipa. Ipak, smatram da smo kvalitetniji od Beranaca, a imamo i prednost domaćeg terena koju moramo da iskoristimo", kaže golman Lovćena, Mićo Perović.

Beranci su trijumfom nad Sutjeskom u prošlom kolu upotpunili uspješnu seriju u duelu sa rivalima iz donjeg dijela tabele, pa izabranici Slobodana Đukića vjeruju da i protiv Lovćena na Obilića poljani mogu da urade nešto slično...

U martovskom okršaju Beranci su slavili protiv cetinjskog tima pred svojim navijačima sa 2:1.

"Lovćen ima mnogo dobru ekipu, ali idemo na pobjedu mada bi nam i bod bio “puna kapa”. Iskreno, nadam se da možemo da osvojimo sva tri boda. Atmosfera je dobra, svi igrači sada puno više vjeruju u sebe", kazao je Zoran Aković, golman Berana.

Trener Đukić ne može da računa na Vučinića i Tomovića (zbog parnih kartona), dok je Selimović povrijeđen.

Lovćen - Berane

Cetinje - Stadion Obilića poljana. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić) i Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 16.30 časova.

Lovćen (4-2-3-1): Perović - Martinović, Mirković, Ćetković, Lakić - Sekulić, Bogdanović, Petrović, Đurišić, Radović - Perutović.

Berane (4-2-3-1): Aković - Kuč, Rugovac, Novović, Lutovac - Šćekić, Cimbaljević - Bojović, Radović, Rajković - Lalević.

Bonus video: