Vučinić: Sve je u našim rukama

"Više se žrtvujem na terenu, ali to radim sa zadovoljstvom za sjajnu ekipu, u kojoj se svi žrtvuju za saigrača”, rekao je Vučinić
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: Beta/AP
Vučinić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.04.2012. 14:42h

Još četiri kola dijele Juventus od titule u Seriji A. Nakon pobjede u Ćezeni prednost u odnosu na Milan ostala je ista, a velike zasluge za to idu na račun kapitena crnogorske reprezentacije Mirka Vučinića, koji se ove sezone više ističe asistencijama i trčanjem, nego golovima (šest).

“Svjesni smo naše snage, ali nas sada očekuju četiri veoma teške utakmice. Moramo ići od utakmice do utakmice. Imamo tri boda prednosti i sve zavisi od nas", kazao je Vučinić, koji je glavom asistirao Borijelu kod gola na meču sa Ćezenom.

Vučinić kaže da je ekipa, koja do sada nije poražena nijednom u Seriji A, vremenom shvatila koliko je, zapravo, jaka. Rođeni Nikšićanin ističe i veliki značaj trenera Kontea na njegove partije u ovoj sezoni.

“Konte je učinio da se osjećam važnim, kao što to radii sa svim ostalim igračima. Od kada me trenira, otkrio sam da mogu da trčim kao lud. Više se žrtvujem na terenu, ali to radim sa zadovoljstvom za sjajnu ekipu, u kojoj se svi žrtvuju za saigrača”, dodao je Vučinić koji je bio blizu titule sa Romom:

“Ali, kad ne osvajaš titule, niko se ne sjeća koliko si bio blizu", zaključio je Vučinić.

Bonus video: